Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Gordon neemt belangrijke beslissing in zijn leven: hij gaat verhuizen

De villa in Blaricum van Gordon (51) zal binnenkort te koop staan. Voor Gordon is dit een duidelijke keuze: ‘Het is tijd voor verandering’.

De villa van de zanger stond in 2016 al te koop voor 2,9 miljoen euro. Nu wil hij dit huis achter zich laten om zich volledig te kunnen focussen op een nieuwe start. Dit nadat Gordon de afgelopen maanden is afgekickt van drank en drugs.

Advertentie

“Goedemorgen, vanuit mijn eigen zwembad, met heel mooi Kaapstad op de achtergrond en een sportschool’’, begint hij de videoboodschap op Instagram. “Ja, dit is dus het beroemde zwembad waar alle feestjes hebben plaatsgevonden, ooit, grapt Gordon. “Maar ja, nu heb ik een ander leven…. ook leuk! Maar, ik ga mijn huis verkopen. Tijd voor verandering, dus ook tijd om het verleden achter me te laten.’’

Vanaf volgende week staat het huis te koop, aldus Gordon. Hij zegt dat hij er 20 jaar met plezier heeft gewoond. Waar de zanger naartoe gaat verhuizen, laat hij nog niet weten.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: ANP

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien