Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Gordon neemt een heel moeilijke beslissing

Gordon is apetrots op zijn drie Blushing-koffiezaken, maar vandaag vertelt hij dat hij een heel moeilijke beslissing heeft moeten nemen.

De deuren van de koffietent Blushing aan de Coolsingel in Rotterdam gaan namelijk definitief op slot. Dat laat de presentator in een persverklaring weten. Het is niet zo’n succes geworden als Gordon had gehoopt.

Advertentie

Mooie plannen
“Het is vreselijk jammer want ik geloofde echt in een dergelijk concept in Rotterdam, maar helaas heeft het toch een andere uitwerking gehad dan ik gedacht had”, vertelt hij. “Ik leg de focus nu op de mijn twee goed lopende zaken en op andere mooie horecaplannen.” Blushing in Rotterdam was de derde koffiezaak van Gordon. In Amsterdam en Blaricum lopen de tentjes wel goed en daar blijven ze gewoon open.

Deur dicht, raam open
Gordon neemt zijn verlies. “Ondernemen is risico’s nemen en dan moet je doorschakelen”, gaat hij verder. “We zijn met Blushing bezig om te groeien, maar als er stagnatie inzit dan moet je die oplossen en dat heb ik nu gedaan.” Maar Goor is niet bang dat dit verkeerd gaat uitpakken. “Er gaat een deur dicht en er gaat vast weer een raam open!”

Eén jaar
Afgelopen juni plaatste Gordon nog een video op Instagram waarin hij vertelde hoe trots hij was op zijn zaak in Rotterdam en dat hij niet kon geloven dat Blushing daar alweer een jaar open was.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Heb jij Gordons biografie al gelezen?

Zo maak je zelf heel makkelijk hartjes in je koffie:

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: ANP. Beeld: ANP

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien