Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Hou je vast: Gordon komt met een nieuw liefdesprogramma

De veelbesproken ontknoping van Gordon gaat trouwen zit er nog maar net op, of de presentator komt alweer met een nieuw liefdesprogramma.

Gordon gaat zijn eigen talkshow presenteren. En dat gaat á la Dr. Phil, Dr. Gordon heten.

Advertentie

Lief en leed
Dit keer gaat Gordon niet zelf op zoek naar de liefde. “Ik ga allerlei gesprekken aan over relaties en andere problemen en we proberen tot oplossingen te komen”, legt hij uit aan de Telegraaf. “Wat Maya Eksteen jaren geleden deed in Lief en leed (een talkshow over liefde en seks uit de jaren ’90, red.).”

Op goed geluk
Vanaf wanneer Dr. Gordon te zien is, is nog niet bekend. Wél weten we dat Gordon begin 2018 ook nog eens op de buis verschijnt met de nostalgische datingshow Op goed geluk. “Ik vond het vroeger al zo leuk met Carry Tefsen met haar snerpende, onvervalste Amsterdamse stem met dito accent. (…) Iets ouds weer nieuw leven inblazen is niet altijd een garantie voor succes maar ik kan je zeggen dat dit goed is geworden en meer dan ik verwacht had.”

Oh, l’amour! We houden er zo van. Ga met Libelle-korting naar West Side Story de musical:

West Side Story
West Side Story
Vanaf € 35,-
Boeken!

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD, Facebook. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien