Dagelijks puzzelen voor slechts € 2,99 per maand >

Zoek binnen:

In het publiek van Gordons nieuwe tv-programma? Dan kun je grof geld verdienen

Gordon gaat per januari een nieuw tv-programma presenteren, zijn eerste klus bij SBS 6. Het is een spelshow, waar je veel geld in kunt verdienen.

Mits je bijvoorbeeld het antwoord weet op vragen als wat het studentenbijbaantje van paus Franciscus was: buikspreker, uitsmijter, stripper of toch tatoeëerder? Of je moet goed kunnen gokken…

Advertentie

Dat verzin je niet
In het nieuwe spelletjesprogramma dat Gordon presenteert, Dat verzin je niet, nemen duo’s het namelijk op tegen een publiek van honderd man sterk. De jackpot van de koppels begint met een bedrag van maar liefst 100.000 euro. De geldpot van het publiek is leeg. Je raadt het al: wanneer de koppels een vraag fout hebben, gaat een deel van het geld naar het publiek. In de finale wordt beslist wie er met de euro’s naar huis gaat: de deelnemers of het publiek. Spannend!

Geef je op
Wil je meespelen als publiek? Dan kun je je hier opgeven. De opnames starten in januari. In het kader van kansen spreiden: meld je vooral voor meerdere uitzendingen aan. Dat verzin je niet! is vanaf 13 januari op televisie te zien. Het is Gordons eerste show bij SBS. Eerder dit jaar maakte de presentator na zestien jaar de overstap van RTL naar Talpa.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: ANP. Beeld: ANP 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien