Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Zanger haalt hilarische grap uit na keihard commentaar van Anouk

In The Voice of Holland zijn de deelnemers bezig met de Battles. Ze nemen het op tegen een andere zanger of zangeres en hopen dat hun coach voor hen kiest.

Zo ook Lars Koehoorn, die in het team van Waylon zit.

Advertentie

Nieuwe baan
Hij neemt het op tegen twee andere zangers. Maar het commentaar van Anouk is vervolgens niet mals. Ze vindt het geen best optreden en zegt dat de jongens vooral wat ‘ster-allure’ missen. Anouk: ‘Zoals jullie er nu uitzien, tja, dan hadden jullie net zo goed filiaalmanager van de MediaMarkt in Roermond kunnen zijn, ik mis een beetje de artiest op het podium’. Keihard, maar Lars weet er met een knipoog mee om te gaan, ondanks dat hij uit de competitie ligt…

Op social media schrijft hij dat hij is begonnen met een nieuwe baan: en dat kunnen de kijkers wel waarderen.

Overigens is het ook duidelijk te zien dat Anouk en coach Jorik niet de beste vrienden zijn. Dat ze het wel goed kan vinden met coach Ali, vinden kijkers opmerkelijk:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: Brunopress

Memoires van een Maîtresse – Deel 39: “Misschien kun jij maar beter gaan”

memoires

Premium

Blijkbaar moet Sabine de trossen losgooien als het op geduld aankomt. De Kapitein doet uiterst vaag over hoe hun relatie nu verdergaat en haar telefoon is nog steeds in handen van Erik de IT-man.

Wanneer ik terugkom van de markt, staat mijn woonkamer bomvol mannen. Vandaag verhuist Thijs. Hij heeft een mooi appartement gevonden, 2 straten verderop. Het voelt ongemakkelijk, met mijn bloemen in mijn hand en al die grote beren die zich ook geen houding weten te geven. “Iemand koffie?” roep ik, maar uit de mokken die zij schalks in de lucht houden, weet ik dat mijn vraag m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien