Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Gratis fragment e-column Manon

Lees hier een kort fragment uit een eerdere e-column van Manon.

Dinsdag
Bijna elke dag stuurt mam wel een appje of belt ze om te vragen hoe het gaat. Wanneer ik met Arie door het bos loop, belt ze weer. “Hallo lieverd, ik dacht: zal ik straks even naar je toekomen? De nectarines waren in de aanbieding en ik heb twee dozen gekocht, maar die krijgen Han en ik natuurlijk nooit op. Dus ik dacht: ik kom jou even een doosje brengen.”
“Heel lief mam, maar je weet toch dat ik met een groot project bezig ben? Ik heb er gewoon geen tijd voor.”
Het is even stil aan de andere kant van de lijn. Dan zegt ze: “Die nectarines kan ik natuurlijk ook wel aan de buurvrouw geven of ik bak er een taart van. Weet je Manon, ik maak me gewoon zorgen om je. Je hebt pas een heel verdrietige ervaring gehad, maar je lijkt er zo luchtig overheen te stappen. Het is niet niks wat jullie hebben meegemaakt. Maar wat doe jij? Je bent alleen maar aan het werk.”
“Maar dat vind ik juist fijn, mam. Ik wil er niet de hele tijd bij stilstaan. Het leven gaat door. Al die aandacht vind ik superlief, maar ik praat liever met jou over gezellige dingen. Volgende week neem ik je mee uit lunchen, oké? En dan vertel ik je in geuren en kleuren hoe Wils en ik het in Wenen hebben gehad.”
Nadat we hebben opgehangen, denk ik nog even over haar woorden na. Stap ik echt zo makkelijk eroverheen? Maar wat moet ik dan: op een stoel gaan zitten en stilletjes lijden? Ik heb juist zo’n behoefte aan leuke dingen. En dat geldt ook voor Boy. Ik hoop zo dat hij bijtrekt als hij met Robbert naar dat jongerenkamp gaat.

Advertentie

Elke week een mail ontvangen van Manon? Abonneer je dan op haar e-column! Als Libelle-abonnee betaal je slechts € 11,95 per jaar en niet abonnees € 14,95. Elke dinsdag ontvang je een e-mail van Manon en dat 52x per jaar.

E-column Manon
E-column Manon
vanaf € 11,95
Bestellen

 

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien