Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Oeps: dít is de allergrootste modeblunder van Kate Middleton

Kate Middleton ziet er doorgaans uit om in te lijsten: altijd zit haar haar goed, ziet haar outfit er smetteloos uit en straalt ze als een echte royal.

Maar het is weleens anders geweest.

Advertentie

Commentaar
Er gaat een foto van de hertogin het internet over waarop te zien is hoe ze er een tijd geleden nog uitzag. De foto is uit 2008 en het was toen een tijd waarin William en Kate even uit elkaar waren. Kate was toen aanwezig op een themafeestje, waar ze de wat kleurige en excentrieke outfit speciaal voor had uitgekozen. Het leidde in de Britse media tot koppen als: ‘onelegant’ en ‘zo ziet ze er absoluut niet uit als een dame.’

Eerlijk is eerlijk: nu, als moeder van drie kinderen en vrouw van prins William, zou je haar niet meer zo snel er zo bij zien lopen:

Zó kennen wij haar beter:

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Elle. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien