Anastasia nu met € 15,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Opnieuw grote tegenslag voor presentatrice Sylvie Meis

De afgelopen maanden zijn niet de beste voor presentatrice Sylvie Meis. Ze kreeg al een relatiebreuk te verduren en nu zit het ook nog eens goed tegen in haar carrière.

Sylvie was namelijk het afgelopen televisieseizoen na 6 jaar weer te zien als jurylid in de Duitse talentenjacht Das Supertalent, maar die terugkeer blijkt van korte duur. De Nederlandse presentatrice wordt vanaf aankomend seizoen vervangen door de Duitse zangeres Sarah Lombardi.

Advertentie

Geweldig team
In een reactie aan de Duitse krant Bild laat Sylvie weten: “Toen het team van Das Supertalent ongeveer een jaar geleden naar me toe kwam en vroeg of ik in 2019 nog een keer in de jury wilde, heb ik geen seconde getwijfeld. Nog een keer deel uitmaken van dit geweldige team, heeft heel veel voor me betekend. Ik ben alle medewerkers en in het bijzonder Dieter Bohlen erg dankbaar.” Daarnaast wil ze duidelijk maken dat ze alleen maar heel blij is voor haar vervangster en haar veel plezier wenst: “Ze is een vrolijke, sympathieke vrouw die ik erg waardeer. Ik wens haar het allerbeste en hoop dat ze net zo veel plezier heeft als ik altijd heb gehad.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Show.nl. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien