Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Deze GTST-actrice verlaat de soap en zal niet te zien zijn in het nieuwe seizoen

Zoals het hoort bij een klassieke cliffhanger van GTST was het aan het einde van het vorige seizoen niet bekend wie de brand in Boks zou overleven. Vandaag werd dan eindelijk bekend welke actrice we niet meer terug gaan zien in het nieuwe seizoen.

Het is actrice Marjolein Keuning, die de rol van Maxime Sanders speelt, die we niet meer terug gaan zien in Meerdijk. Na 9 jaar stopt zij met haar rol in de soap en is officieel bekend gemaakt dat Maxime omkomt bij de brand in Boks.

Advertentie

Theater
Marjolein Keuning gaat zich richten op een nieuwe serie en haar theatershow ‘You’re The Top’ waarmee ze volgend jaar in de theaters staat. Waar iemand weggaat, gaan we natuurlijk ook een nieuw gezicht zien in de serie. In de video wordt verteld wie dat is.


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTLNieuws.nl. Beeld: ANP.

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien