Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Zó reageren GTST-collega's op plotse overlijden van Dave Mantel

Een shock voor velen: acteur Dave Mantel is plotseling op 37-jarige leeftijd overleden. GTST-collega’s reageren vol ongeloof.

Zo is het voor acteur Ferry Doedens amper te bevatten. Hij en Dave hadden een speciale band door hun baanbrekende rollen in de soap.

Advertentie

Uniek moment
Ferry schreef samen met Dave geschiedenis met het eerste homohuwelijk in een soap op de Nederlandse televisie. “Daar waren we heel trots op”, zegt Ferry. “We hebben bijna anderhalf jaar samen gespeeld, dan word je ook vrienden”, zegt hij aangeslagen. “Dit nieuws is echt vreselijk.” Ferry wist wel dat Dave eerder dit jaar is geopereerd aan zijn galblaas. “Hij zei dat het beter met hem ging.” Dave speelde ongeveer twee jaar lang de rol van rechercheur Menno Kuiper. Hij werd verliefd op Lucas Sanders, het personage van Ferry.

Op de officiële pagina van GTST staat de volgende tekst:

Stylist Maik de Boer was een goede vriend van Dave. ‘Te vroeg en te jong’, zegt hij. ‘Ik koester de fijne momenten en mooie gesprekken die we hadden’’, vervolgt hij. ,,Je stuurde me altijd selfiekusjes als ik er even doorheen zat. Nu stuur ik jou een laatste kus en troost ik me met de gedachte dat het na dit leven mooier moet zijn, anders snap ik oprecht niet dat je ons ontnomen bent, mooi mens.’

Ook presentatrice Kim-Lian van der Meij is aangeslagen. “Geen woorden”, reageert ze. Collega Chantal Janzen vult aan: “Alle sterkte gewenst voor iedereen om hem heen.” Acteur Patrick Martens deelt een foto waarop hij samen met Mantel aan het werk was. “Lieve Dave”, schrijft hij. “Rust zacht.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien