Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Zó reageren GTST-collega's op plotse overlijden van Dave Mantel

Een shock voor velen: acteur Dave Mantel is plotseling op 37-jarige leeftijd overleden. GTST-collega’s reageren vol ongeloof.

Zo is het voor acteur Ferry Doedens amper te bevatten. Hij en Dave hadden een speciale band door hun baanbrekende rollen in de soap.

Advertentie

Uniek moment
Ferry schreef samen met Dave geschiedenis met het eerste homohuwelijk in een soap op de Nederlandse televisie. “Daar waren we heel trots op”, zegt Ferry. “We hebben bijna anderhalf jaar samen gespeeld, dan word je ook vrienden”, zegt hij aangeslagen. “Dit nieuws is echt vreselijk.” Ferry wist wel dat Dave eerder dit jaar is geopereerd aan zijn galblaas. “Hij zei dat het beter met hem ging.” Dave speelde ongeveer twee jaar lang de rol van rechercheur Menno Kuiper. Hij werd verliefd op Lucas Sanders, het personage van Ferry.

Op de officiële pagina van GTST staat de volgende tekst:

Stylist Maik de Boer was een goede vriend van Dave. ‘Te vroeg en te jong’, zegt hij. ‘Ik koester de fijne momenten en mooie gesprekken die we hadden’’, vervolgt hij. ,,Je stuurde me altijd selfiekusjes als ik er even doorheen zat. Nu stuur ik jou een laatste kus en troost ik me met de gedachte dat het na dit leven mooier moet zijn, anders snap ik oprecht niet dat je ons ontnomen bent, mooi mens.’

Ook presentatrice Kim-Lian van der Meij is aangeslagen. “Geen woorden”, reageert ze. Collega Chantal Janzen vult aan: “Alle sterkte gewenst voor iedereen om hem heen.” Acteur Patrick Martens deelt een foto waarop hij samen met Mantel aan het werk was. “Lieve Dave”, schrijft hij. “Rust zacht.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien