Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Wat een leuk nieuws: Guus Meeuwis en Manon Meijers gaan trouwen

Guus Meeuwis is tijdens z’n vakantie in Portugal op z’n knieën gegaan en heeft zijn vriendin Manon Meijers ten huwelijk gevraagd.

Ze zei natuurlijk volmondig ja!

Advertentie

Toekomst
“We lopen naar boven, laten alles beneden…we bouwen een toekomst met een beetje verleden”, schrijft de zanger bij de romantische kiekjes. “Kom we gaan trouwen. Ze zei JA!” De tortelduifjes maken het mooie nieuw bekend met een foto waarop de twee elkaar een kus geven. Het stel is nu 3 jaar samen en wonen sinds begin dit samen.

Kinderen
Voor zijn relatie met Manon was Guus 14 jaar lang getrouwd met Valérie. Samen met haar heeft de zanger 4 kinderen: Pepijn, Teun, Sarah en Jules.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💍👰🏻🎩 We lopen naar boven, laten alles beneden…we bouwen een toekomst met een beetje verleden #komwegaan #trouwen #ZEZEIJAAA 🥰 🥳💘

Een bericht gedeeld door Guus Meeuwis (@guus.meeuwis) op

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien