Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Halfzus stuurt kerstkaart naar Meghan Markle om familieruzie te beëindigen

Meghan Markles halfzus Samantha heeft weer van zich laten horen. Ze doet een nieuwe poging om contact te krijgen met de hertogin van Sussex, door middel van een kerstkaart. Hierin smeekt ze Meghan om het goed te maken met haar vader.

De kerstkaart is gepubliceerd in de Engelse tabloid The Mirror.

Advertentie

Slechte gezondheid
De vader van Meghan zou in slechte gezondheid verkeren en Samantha is bang dat hij de volgende kerst niet haalt. ”Papa heeft geprobeerd contact met jou te zoeken en is erg gekwetst dat je hem tot nu hebt genegeerd. Het leven is kort en je weet zelf ook dat het een lieverd is. Geef hem alsjeblieft wat vreugde in zijn laatste jaren door te laten zien dat je van hem houdt. De tijd tikt”, aldus Samantha.

Geen reactie
Samantha gaat er niet vanuit dat Meghan op haar gaat reageren. ”Ik hoop natuurlijk dat dat niet het geval is, want het zou erg tragisch zijn als hij er straks niet meer is en deze kwestie onopgelost blijft. Meghan zou het zichzelf nooit vergeven als dit zijn laatste kerst zou zijn en ze geen schoon schip met hem heeft gemaakt.”

Langdurende ruzie
De ruzie tussen Meghan en haar familie duurt al heel wat maanden. Sinds dat Meghans vader niet welkom was op de bruiloft, zoeken hij en Samantha regelmatig de pers op om hun beklag te doen. Eerder gaf Samantha al aan dat de gezondheid van haar vader niet best is en dat ze Meghan ‘verantwoordelijk houdt als hij zou sterven‘. De ruzie binnen de familie is tot nu toe eenzijdig; Meghan heeft nooit op haar halfzus en vader gereageerd.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: Getty.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien