Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Hanin (17) brengt juryleden tot tranen in eerste aflevering ‘The Voice’

Het nieuwe seizoen van ‘The Voice of Holland’ is met een knal van start gegaan. De 17-jarige Hanin weet met haar verhaal én stem de harten van de kijkers en juryleden te veroveren. 

Op Twitter stromen de positieve reacties op haar optreden dan ook in rap tempo binnen.

Advertentie

Indrukwekkend verhaal

Eigenlijk al voordat ze überhaupt heeft opgetreden, weet Hanin een gevoelige snaar bij de kijkers thuis te raken. Het 17-jarige meisje vertelt dat ze drie jaar geleden is ‘gevlucht voor slechte mensen uit Syrië’ en dat ze ontzettend blij is dat ze nu in Nederland kan wonen. “Gelukkig zijn we hier. We woonden in een asielzoekerscentrum en verblijven nu, in afwachting van een verblijfsvergunning, in een tijdelijk huis.” Hanin kiest uiteindelijk voor het nummer ‘Let it be’. “Er is een stukje in het lied: ‘When I found myself in times of trouble, Mother Mary comes to me,’” zo vertelt ze, ‘en ik vind dat stuk heel bijzonder, want ik voel dat ook zo.”

Ontroerde juryleden in ‘The Voice’

Hanin blijkt de stem van een engel te hebben en het duurt dan ook niet lang voordat alle juryleden zich omdraaien. De juryleden complimenteren Hanin met haar mooie stem en verpletterende optreden. Vooral bij Waylon blijkt het nummer te zijn binnen gekomen. “Ik had de tranen in mijn ogen staan,” zo laat hij met rode ogen weten. Ook Ali B. is razend enthousiast en vraagt Hanin of ze ook een stukje in het Arabisch kan zingen. Hanin twijfelt geen moment en blaast opnieuw het publiek omver. “Ik versta het niet, maar zelfs dan krijg ik tranen in mijn ogen,” zo zegt een verbijsterde Waylon. “Het is ongelooflijk; je hebt zoiets moois, zoiets ontwapenends over je heen. Je bent zo puur.”

Reacties op Twitter:

Ondanks de smeekbedes van de twee mannen kiest Hanin uiteindelijk voor Anouk. Het meisje blijkt niet alleen de juryleden te hebben betoverd, want ook op Twitter stromen de complimentjes binnen:

Nieuwsgierig naar het optreden van Hanin in ‘The Voice’? Kijk en oordeel zelf:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL, Twitter. Beeld: YouTube screenshot

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien