Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Zó zal prins Harry zijn eerste Vaderdag vieren

Dat prins Harry een apetrotse vader is, hoeven we je niet te vertellen. Tijdens de aankondiging van de geboorte van zijn zoontje stráálde hij als nooit tevoren.

Anderhalf maand na de geboorte, aanstaande zondag dus, mag hij zijn eerste Vaderdag gaan vieren.

Advertentie

Kindermagneet
John Hornby, de voorzitter van het goede doel ‘Senteable’ waar Harry zich al jaren hard voor maakt, vertelde eerder al dat de prins gelukkiger is dan ooit: “Harry is een kindermagneet. Ik had niet verwacht dat hij nog meer van kinderen zou houden dan hij al deed, maar ik heb een geheel nieuwe betrokkenheid gezien nu hij zelf vader is”, vertelt John aan Entertainment Tonight. “Harry kan zijn ogen niet van het jongetje af houden.”

Rust in de tent
Harry’s eerste Vaderdag als kersverse vader is dan natuurlijk een leuke aangelegenheid. Volgens polospeler en goede vriend Nacho Figueras zal het waarschijnlijk een rustige dag worden voor de ouders. “Ze vierden Meghans eerste Moederdag rustig op het terrein van Frogmore”, vertelt hij. “Ze heeft toen een prachtige foto van Archies voetjes vrijgegeven. Het zou me niet verbazen als er een andere foto van Archie op Instagram zal verschijnen.”

Nooit vader worden
Volgens de familievriend wordt het een heel belangrijke dag voor prins Harry. “Hij heeft heel lang gewacht om vader te worden. Er waren momenten dat hij vreesde dat hij het nooit zou worden. Dus om Vaderdag te vieren met baby Archie, zal heel bijzonder zijn. En als we geluk hebben, wie weet, kunnen we zelfs een glimp opvangen van de nieuwe prins op Instagram.” Wij houden het voor jullie in de gaten!

Weet jij nog niet wat je voor je (schoon)vader, opa of partner moet scoren? Wij helpen je graag op weg met deze 15 scherp geprijsde cadeautips:

Vaderdag cadeautips
Vaderdag cadeautips
Vanaf €19,95 gratis thuisbezorgd
Bekijk hier

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Entertainment Tonight. Beeld: ANP

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien