Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Harry en Meghan delen nog nooit eerder getoonde foto van Archie en Charles

Het is vandaag een speciale dag in Buckingham Palace: niemand minder dan prins Charles is vandaag 71 jaar geworden! Om dit te vieren hebben prins Harry en Meghan Markle een nog nooit eerder gedeelde foto van prins Charles samen met de kleine Archie vrijgegeven.

“Van harte gefeliciteerd aan Zijne Koninklijke Hoogheid De Prins van Wales – Vader, zoon, kleinzoon!”, zo schrijft het koppel bij de foto.

Advertentie

Archie in doopjurk
Op de speciale zwart-witfoto zijn de 3 generaties te zien, onder wie het laatste lid Archie Harrison Mountbatten-Windsor. De kleine Archie draagt een prachtige witte kanten doopjurk het kiekje, ,wat waarschijnlijk betekent dat de foto tijdens zijn doop is gemaakt

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy birthday to His Royal Highness The Prince of Wales – Sir, Pa, Grandpa! 🎂 Photo credit: Chris Allerton © SussexRoyal

Een bericht gedeeld door The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) op

Meer felicitaties
Harry en Meghan zijn overigens niet de enigen die stil staan bij deze bijzondere dag. Ook prins William en Kate Middleton delen een aantal schattige kiekjes waarop ook hun jongste kind te zien is. “Wij feliciteren de prins van Wales van harte met zijn verjaardag!”, schrijven ze bij de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🎂 Wishing a very happy Birthday to The Prince of Wales! 📷 @chrisjacksongetty / PA

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Instagram. Beeld: Getty, Instagram

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien