Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Wauw! Harry en Meghan delen portret met bijzonder detail

Zaterdag dook een bijzondere foto op van prins Harry en Meghan Markle, Ter ere van een online evenement dat zij samen gaan presenteren, lieten zij een mooi portret van hen twee schieten.

En daarop draagt Meghan iets heel bijzonders.

Advertentie

Goede doelen

De hertog en hertogin van Sussex wonen nu al even in Amerika. Nu ze zich hebben teruggetrokken uit het koninklijke leven, houden zij zich bezig met verschillende projecten. Zo zetten ze zich in voor allerlei goede doelen, en zetten ze zelfs hun eigen goede doelen organisatie op.

Portretfoto

Binnenkort is het stel te zien bij de online talkshow Time100 Talks. En ter ere van dat evenement lieten Harry en Meghan een foto van hen twee maken. In het zwart-wit portret is Meghan Markle te zien met een bijzondere accessoire. Om haar pols lijkt zij namelijk een horloge te dragen dat van prinses Diana is geweest.

Bijzonder detail

Het gaat om een horloge van Cartier, de Tank Française. Een elegant, klein, vierkant horloge dat prinses Diana in het goud droeg. Ze droeg het op verschillende evenementen in 1997. Lang voordat Meghan Markle zelf in de koninklijke familie terechtkwam, was ze al gek op het horloge dat Diana droeg. Na een hoogtepunt in haar carrière, besloot ze zichzelf dan ook op hetzelfde horloge te trakteren. Ze koos niet voor het gouden exemplaar, maar voor een versie waarin goud en zilver worden gecombineerd.

Horloge

Het is moeilijk af te leiden of ze op het portret het gouden of het zilver-gouden horloge draagt, aangezien de foto alleen in het zwart-wit is gepubliceerd. Maar recentelijk werd Meghan Markle nog gespot met het gouden horloge bij een bijeenkomst.

Meghan is vaker te zien met sieraden van haar schoonmoeder. Zo is ze al eens gespot met de vlinderoorbellen van Diana, een gouden armband en één van Diana’s ringen.

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Harper’s Bazaar. Beeld: Brunopress.

Lees meer

Tessel Tindert: “Wat bedoel je met manisch? Ik dacht juist dat je depressief was”

Tessel Tindert

In Roberts huis was het een onbeschrijflijke bende van vuile kopjes, bordjes, blikjes, glazen. De tafel zat onder de kringen. Er lagen kruimels. De gordijnen waren half gesloten. Het stonk er naar oude bloemen en vuile sokken.

Door de halfopen keukendeur zag ik het aanrecht vol vuile vaat. Voorzichtig ging ik zitten in de stoel naast de bank. Ik voelde woede, maar ook verdriet en medelijden. Hier lag een man op de bank die duidelijk leed. Die zich geen raad meer wist met zichzelf. Die niet meer voor zichzelf kon zorgen. ‘Sorry’, herhaalde Robert. ‘Sorry.’

‘Waar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien