Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Harry en Meghan hebben baby Archie naar deze belangrijke man vernoemd

Prins Harry ontmoette tijdens zijn rondreis door Afghanistan in 2008 een heel belangrijk persoon. Harry en Meghan hebben hun pasgeboren baby zelfs naar hem vernoemd. 

Majoor Tom Archer-Burton wordt door vrienden altijd ‘Archie’ genoemd. Hij was de bevelvoerende officier van het leger van prins Harry tijdens zijn reis door Afghanistan in 2008.

Advertentie

Hoofddoelwit
Tom was van cruciaal belang om Harry naar Afghanistan te krijgen na de problemen in Irak. In Irak kon de prins namelijk niet worden ingezet vanwege de angst dat hij een hoofddoelwit voor de vijand zou zijn.

Frontlinie
Toch was het de levenslange droom van prins Harry om in de frontlinie zijn land te dienen. Hij deed er dan ook alles aan om alsnog een keer mee te mogen vechten. Tom was uiteindelijk de rots in de branding. Hij heeft er namelijk voor gezorgd dat Harry in Afghanistan alsnog aan de frontlinie stond. Dat betekende heel veel voor de prins. De band tussen de twee werd daardoor sterker en sterker.

Eer
Tom heeft het grootste deel van Harry’s familie, waaronder Meghan, al mogen ontmoeten. Ook was hij te gast op de bruiloft van Harry en Meghan vorig jaar en volgens bronnen van de Britse krant The Sun is nu dus ook hun pasgeboren zoontje Archie naar de commandant vernoemd.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: The Sun. Beeld: ANP, Getty Images

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien