Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Prins Harry en Meghan Markle bedanken fans met hun favoriete trouwfoto

Prins Harry en Meghan hebben op hun trouwdag veel kaartjes ontvangen van fans. Die fans hebben ze verrast met een kaartje met hun favoriete trouwfoto.

Op 19 mei waren de hertog en hertogin van Sussex een jaar getrouwd. Veel mensen hebben het koninklijke paar een kaartje gestuurd om ze te feliciteren. Om te laten zien dat ze dat erg waarderen hebben Harry en Meghan al deze mensen een kaartje terug gestuurd met daarop een prachtige foto van de dag en de tekst: “De hertog en hertogin vinden het erg bijzonder dat je hen hebt geschreven voor hun trouwdag. Dat was ongelooflijk aardig van je en daarvoor willen ze je bedanken en het beste wensen.”

Advertentie

Favoriete foto
De foto die het stel voor de kaart koos, moet een van hun favoriete foto’s van de bruiloft zijn. Als je ziet hoe de twee naar elkaar kijken op het plaatje, snappen je dat meteen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Prince Harry & Duchess Meghan’s 1st Wedding Anniversary Reply! For more on this reply, check out our blog. Link in profile.

Een bericht gedeeld door Gert’s Royals (@gertsroyals) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Dailymail.co.uk. Beeld: Getty

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien