Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Waarom Harry en Meghan kerst dit jaar niet met de Britse royals vieren

Deze kerst zullen Harry en Meghan niet met de royal family in Engeland vieren, maar met vrienden in de Verenigde Staten. Het Britse dagblad The Mirror schrijft over welke bekende vrienden dit gaat.

Ook heeft het stel een goede reden om niet naar Engeland te willen gaan dit jaar.

Advertentie

Bekende vrienden

Volgens het dagblad brengen Harry en Meghan kerst dit jaar door met hun goede vrienden David Foster en Katharine McPhee. Harry zou David zien als een vaderfiguur sinds zijn grote verhuizing naar de VS. Toen Harry en Meghan tijdelijk in Canada woonden, voordat ze naar Los Angeles verhuisden, verbleven ze in de villa van David. Katharine McPhee is een oud klasgenoot van Meghan, waar ze sinds de verhuizing ook weer close mee is.

Moeder Doria

Volgens The Mirror wil het stel David en Katharine bij hen thuis uitnodigen, samen met nog een aantal gasten. Zo ook Meghan’s moeder.

“Meghan en Harry willen heel graag kerst vieren bij hen thuis in Santa Barbara, waar ze nu wonen. Met name Meghan kijkt er ontzettend naar uit om gasten te ontvangen en vooral haar moeder Doria in het zonnetje te zetten, na alles wat ze voor haar en Harry gedaan heeft. Doria heeft Meghan leren koken en dat is iets wat ‘Meg’ nu wil laten zien met kerst, met haar goede vrienden aan tafel”, zo vertelt een bron aan het dagblad.

Geen koninklijke kerst

De koninklijke familie in Engeland kan dit jaar niet op een kerstbezoek van het stel rekenen. Waarom? Harry en Meghan willen het risico om met de kleine Archie te vliegen niet nemen in tijden van corona. Volgens bronnen is dit voor Meghan, die naar verluidt niet erg staat te springen om een bezoekje aan de schoonfamilie, een mooi excuus.

Foto’s: dit is het nieuwe (gigantische) huis van Harry en Meghan

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Lees meer

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien