Nu 50% korting op 6-delige pannenset in verschillende kleuren!

Zoek binnen:

Waarom Harry en Meghan kerstochtend niet samen doorbrengen

Deze kerst wordt de eerste kerst voor prins Harry en Meghan Markle als getrouwd stel. Maar toch wordt het niet de romantische kerst die wij voor ogen hebben. Kerstochtend brengen Harry en Meghan namelijk niet samen door.

Prins Harry en Meghan brengen dit jaar de kerst door met koningin Elizabeth en de rest van de familie in Norfolk. Maar kerstochtend zullen ze niet samen doorbrengen en de reden waarom dat volgens de koninklijke regels niet mag, is nogal opmerkelijk.

Advertentie

Ontbijten
Volgens een chef die voor koningin Elizabeth heeft gewerkt, is het volgens de kersttraditie van de familie namelijk zo dat op kerstochtend de mannen aan tafel ontbijten met eieren, champignons en bacon terwijl de vrouwen ‘licht ontbijten’ met een stuk fruit en een halve grapefruit in bed. Dat heeft volgens de chef alles te maken met een oude traditie. “Volgens de traditie is het zo dat wanneer een stel gaat trouwen, de mannen naar beneden komen voor een ontbijt en de dames boven blijven. Getrouwde vrouwen kunnen lekker in bed blijven liggen, want zij hoeven zich niet meer te laten zien.” Zo zie je maar weer, het leven van een royal gaat niet over rozen…. Of over eieren met bacon.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Mamamia.com.au. Beeld: Getty.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien