Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Harry & Meghan: kunnen ze nog terug? Zonder koninklijke verplichtingen en toch niet vrij

En weg waren ze, naar Los Angeles. Omringd door meer paparazzi per vierkante meter dan waar dan ook. Ze zijn vrij van hun koninklijke verplichtingen, maar ze kunnen geen kant op. Wat gaan ze doen?

Aantrekkelijk stel met starpower en idealen wil zich inzetten voor een betere wereld. In theorie klinkt het héél prinses Diana. Dat was dan ook precies wat prins Harry en hertogin Meghan voor ogen hadden toen ze in januari bekendmaakten uit het Britse Koninklijk Huis te stappen.

Advertentie

Zelfs voor intimi was het een hele schok. Harry kwam met het nieuws naar buiten, terwijl zowel zijn vader Charles als zijn broer William hem dringend hadden gevraagd nog een week te wachten om de exit goed te bespreken.

Dat geduld kon Harry niet opbrengen, het was voor het stel de apotheose van maanden zwijgen. “Vanaf 1 april 2020 doet we een stap terug en zien we af van het gebruik van de titel Koninklijke Hoogheid”, zo klonk het voortvarend.

Meghan heeft het onderschat

Het was een ingrijpend en ook wel verrassend besluit, gezien het feit dat Harry de Windsors eerder omschreef als “de familie die Meghan nooit heeft gehad”. Het plan was ingegeven door de verslechterde relatie tussen Harry en prins William, de onbevredigende samenwerking met Buckingham Palace en het feit dat Meghan de dienende rol van een royal had onderschat.

En natuurlijk was daar de in hun ogen unfaire (lees: kritische) verslaggeving in de Engelse tabloids. De hertogin zag het zich niet levenslang doen. “Het is niet genoeg om iets gewoon te overleven, toch?” zei ze. “Dat is niet het doel van leven. Je moet ook gedijen.” En het stel meende daar in Amerika meer ruimte voor te hebben. “Het was geen gemakkelijke beslissing om te nemen”, aldus Harry. “Maar er was niet echt een andere optie.” Dus ruilden ze verplichtingen en ongekende privileges in voor vrijheid en onzekerheid, wat best een dappere beslissing was.

The Firm is boos en verdrietig

Het stel gaf verder aan “zich meer te willen richten op hun eigen activiteiten”, “een progressieve nieuwe rol binnen het koningshuis te willen vervullen” en “financieel onafhankelijk te willen worden”. Een soort parttime royals. Deze insteek wekte nogal wat vragen op, want hoe kun je “een progressieve nieuwe rol binnen het koningshuis vervullen” als je eruit stapt?

En hoe commercieel wilden ze zich uitbaten om financieel zelfstandig te worden? Op jaarbasis kosten de luxueuze manier van leven van het stel plus hun beveiliging miljoenen. De naaste familie was bovendien geschokt, boos en verdrietig over de Sussexit. Niet alleen omdat ze waardevol waren voor The Firm zoals de Windsors hun koningshuis noemen, maar ook omdat hun vertrek grote invloed zou hebben op de werklast van de achterblijvers.

Buckingham Palace mag dan zijn overvallen door het nieuws, Harry en Meghan waren al in april 2019 discreet bezig met hun vertrek uit de Britse eredivisie. Tijdens haar zwangerschaps- en bevallingsverlof werkte Meghan al in het diepste geheim samen met een klein bureau in webdesign in Toronto om het merk Sussex Royal online als website op te tuigen.

Het masterplan was in eerste instantie naar Canada (lid van het Britse Gemenebest) te verhuizen en van daaruit onder Amerikaans management geld te verdienen met bijvoorbeeld spreekbeurten en commerciële samenwerkingen (denk aan Harry als model voor een polomerk of kookboeken van Meghan). Zo wilden ze zichzelf bedruipen en via een stichting goede daden verrichten. Geadviseerd door vooral vrienden en kennissen van Meghan werd een businessplan gemaakt waarmee Harry en Meghan ‘Global Leaders’ zouden worden.

Britse belastingbetaler zegt: “No”

Opwinding alom. Er waren veel mensen die begrip konden opbrengen voor het feit dat de hertog en hertogin van Sussex hun eigen leven willen leiden. En dat ze niet eeuwig in de schaduw van Charles en Camilla en William en Kate willen staan. Bovendien hebben zowel Harry als Meghan het in zich om een publiek te kunnen boeien en willen ze zich graag nuttig maken, ook daar is niets mis mee.

Toch was er ook onbegrip. De Britten hebben emotioneel en financieel behoorlijk geïnvesteerd in Harry en Meghan, de sprookjesbruiloft en de miljoenenverbouwing van Frogmore Cottage – een deel van hen voelde zich bedrogen dat het stel dat botweg achter zich wilde laten.

Daarbij kwam de vraag over hun beveiliging, die miljoenen per jaar kost. De Britse belastingbetaler had weinig zin daarvoor op te draaien als het stel niet meer werkte voor het koningshuis en zich in Canada vestigde. Ook Canada liet meteen weten er niet voor te gaan betalen.

Parttime royal? De koningin dacht het niet

Het was het eerste deukje in het glanzende zelfbeeld van de Sussex’jes. Ze waren weliswaar welkom in Canada, maar ze hoefden niet te rekenen op de privileges waaraan ze waren gewend. Het getuigde verder van gezond zelfvertrouwen, grote naïviteit en weinig aandacht voor research dat Harry en Meghan meenden in hun nieuwe vrije leven hun titels te kunnen blijven gebruiken.

Ze gingen ervan uit Sussex Royal te kunnen inzetten. Dat is de naam waaronder ze een Instagram-account met miljoenen volgers hadden. Maar het gebruik van de term ‘royal’ is in Engeland niet alleen in de wet vastgelegd, het is voor leden van de koninklijke familie (en dat geldt voor alle royals) een faux pas om er op een of andere manier geld aan te verdienen. En dat waren de hertog en hertogin van Sussex wel van plan, de merknaam was vorig jaar al vastgelegd, gekoppeld aan een breed assortiment van licenties, van kleding tot boeken.

De Queen, toch al not amused over de manier waarop ze in januari voor het blok werd gezet door Harry’s mededeling, hield in samenspraak met Charles haar poot stijf. Je maakt deel uit van het Koninklijk Huis of niet, parttime royal zijn wanneer het even uitkomt, dat zag Hare Plichtgetrouwheid niet zitten. En er was ook geen sprake van dat het stel zou kunnen werken met willekeurig welke associatie rond het woord ‘royal’. De Sussex’jes reageerden zuur en mokten: “De koningin heeft niet het alleenrecht op het woord ‘royal’.”

Nu was er een nieuwe uitdaging. Zonder het onweerstaanbare patina dat het woord ‘royal’ nu eenmaal heeft. Als ‘Zeg maar Harry’ en ‘Meghan, voorheen actrice voor een tv-serie’ moeten ze hun ambities waar zien te maken. Vaststellen dat dit hun marktwaarde deed kelderen, is een understatement.

Domweg gelukkig in Canada

Toch zette het stel door en vestigde zich met Archie in Canada in villa Mille Fleurs. Dit is eigendom van een holding van een Londense advocaat met veel celebs en rijke Russen onder zijn cliënten, op Vancouver Island.

Van daaruit vloog Harry naar Florida voor zijn eerste sprekersklus (hij speechte over mentale gezondheid voor een gezelschap bankiers) en werkten de Sussex’jes aan een nieuw merk. H&M was al vergeven. Markle & Spencer was een goeie geweest (een beroemd warenhuis in Engeland heet Marks & Spencer). Maar het zou zomaar iets als ‘Sussex Official’ kunnen zijn, om alsnog de wereld mee te gaan veroveren. Verder maakten ze met Archie lange hikes in de omgeving en lieten ze via vrienden weten dat ze heel gelukkig waren en nog altijd voor 100% achter hun besluit stonden.

Het zit allemaal niet mee

En toen brak de pandemie uit, waardoor alles anders werd. Net voor de grenzen sloten, vlogen Harry en Meghan in het diepste geheim met een privéjet van de Amerikaanse magnaat Tyler Perry naar Los Angeles. Perry laat hen wonen in een enorm huis van hem in de gated community Beverly Ridge Estate, waar ze zich nu bezinnen op nieuwe plannen.

Het zit hen niet mee. Alles moet opnieuw juridisch worden vastgelegd. De nieuwe site staat nog niet live, de eerste voice-over die Meghan voor Disney insprak, haalde door de coronabeperkingen niet eens de bioscoop. Ze vergaten om de rechten op hun nieuwe stichting online te claimen zodat grappenmakers er met hun Archewellwebsite-adres vandoor gingen. Om het nog erger te maken, werden mensen die naar archewellfoundation.com surfen doorverwezen naar het liedje Gold Digger van Kanye West.

En dan zijn daar de paparazzi. Dankzij de Britse media-code in Engeland konden ze privé rustig over straat. Meghan ging gewoon naar een yogaclub en ze deden boodschappen bij Waitrose, de Britse AH. Nu hebben ze te maken met hordes paparazzi zodra ze zich buiten hun huidige gated community wagen. En in hun vorige leven konden ze terugvallen op de goed georganiseerde pr-machine van Buckingham Palace. Nu kunnen ze bij gebrek aan een eigen platform nog niet zelf hun ideeën naar buiten brengen. Dat gaat veelal via derden, zoals goede doelen waar ze nog bij betrokken zijn.

Intussen zit in Engeland iedereen, van kroonprins Charles tot gravin Sophie, zo’n beetje dagelijks voor de webcam – zelfs de sceptische prinses Anne doet mee – bekommerd te luisteren en volk en vaderland bemoedigend toe te spreken. Het is pijnlijk duidelijk dat de Windsors het credo ‘Keep Calm and Carry On’ moeiteloos hebben omarmd.

Het sprekerscircuit waarop de Sussex’jes hun hoop hadden gevestigd, ligt volledig stil. Reizen blijft voorlopig moeizaam, zodat de global leader-ambities vooralsnog weinig kans van slagen hebben. De rechtszaak die Meghan had aangespannen tegen Britse tabloids is door de rechter inmiddels zover uitgekleed dat het haar reputatie eerder kwaad dan goed doet. Het helpt niet dat de meeste mensen op dit moment wel wat anders aan het hoofd hebben dan aandacht schenken aan de idealistische ideeën van een buitengewoon bevoorrecht stel. Harry en Meghan kunnen nog altijd rekenen op een riante toelage van kroonprins Charles en zitten de lockdown uit in de eerder genoemde villa à 16,7 miljoen euro van Perry. Van daaruit videobellen ze af en toe met ‘het volk’, en ze doen sporadisch wat vrijwilligerswerk in de vorm van maaltijden rondbrengen bij de nooddruftigen van Beverly Hills.

Finding Freedom

Ligt in de schappen: een onthullend boek

Harry en Meghan hebben hun medewerking verleend aan Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family. Dat is een biografie die ‘het ware verhaal’ zal vertellen over hun leven als royals en hun besluit om uit die wereld te stappen. Een van de schrijvers, Omid Scobie, is hun grootste fan, dus daar valt geen kritische noot van te verwachten. Afgaand op het taalgebruik in het persbericht heeft Meghan vlijtig meegeschreven: het is vermoedelijk niet ‘het ware verhaal’, maar de waarheid volgens de hertogin, een uitstekende marketingmanager en vermaard controlfreak, die precies weet wat ze wil en graag alles in eigen hand houdt.

Het is zowel haar grote kracht als haar grote zwakte. Meghan is een slimme, sterke vrouw die al haar hele leven haar eigen visie volgt. Ze is in staat radicaal te breken met familie, vrienden, collega’s en partners als ze niet meer in haar straatje passen. Het zal haar niet veel moeite hebben gekost om een lieve, doelloze en tikje zwakke prins in te pakken.

Hij was meteen en is nog steeds idolaat van haar. Het was een makkie om hem te isoleren van zijn vrienden, familie en alles wat hij kent en hem te verleiden het grote avontuur als vrije vogel aan te gaan. Niemand heeft Harry ooit horen zeggen dat hij voor zichzelf zou willen beginnen. Je kunt ervan uitgaan dat dit op initiatief van haar is gebeurd. Moeten we bezorgd zijn over Harry’s lot mocht ze tot de conclusie komen dat hij niet langer in haar plannen past?

De paleisdeur staat op een kier

Het is te hopen dat het zover niet zal komen. De Sussex’jes hebben tot april 2021 een ‘overgangsfase’ zoals Buckingham Palace het eufemistisch noemt. Zie het als een proefperiode of Harry en Meghan het gaan redden. De paleisdeur staat nog op een kier om terug te keren in de schoot van de familie als fulltime royals. Al zou daar vermoedelijk wel enige trots voor moeten worden ingeslikt.

Het gaat erom spannen of ze binnen de steeds veranderende coronabeperkingen in staat zijn iets voor zichzelf op te bouwen. Onmogelijk is het niet. Harry blijft een leuke, amicale prins. Zijn vrouw heeft beslist nog altijd de Markle Sparkle die van haar de global influencer kan maken die ze graag wil zijn. Voor ze Harry leerde kennen, onderhield ze een bloeiend Instagram-account en lifestyleblog The Tig. Een nieuw lifestyleplatform à la GOOP van Gwyneth Paltrow zou weleens de perfecte optie kunnen zijn om mensen te kunnen bereiken en een inkomen te genereren.

Weemoed naar de Windsors?

De Sussexit heeft dus nog best kans van slagen, al blijft het wel opletten voor het stel. Hoe langer ze uit Engeland weg zijn, hoe meer de belangstelling daar opdroogt en hoe meer de associatie met de Windsors verdampt. Daar moeten ze het, zonder merknaam ‘Sussex Royal’ of gebruik van hun titels, toch van hebben om relevant te zijn op de manier die ze voor ogen hebben. Gewone mensen zonder titels worden niet uitgenodigd voor, pakweg, het World Economic Forum in Davos of een VN-project. Daarbij komt dat al die gulle rijkaards die hen nu helpen met huizen en privéjets uiteindelijk eens iets terug zullen willen. De meter loopt altijd, het zal een uitdaging worden daar chic mee om te gaan.

De vraag is verder of de door en door Britse Harry kan aarden in Los Angeles. De vraag is ook of Meghan haar hand niet heeft overspeeld. Zullen ze populair genoeg zijn om zonder de link met de bekendste royal eredivisie ooit een rol op het wereldtoneel te spelen? De tijd zal het leren of ze er een succes van kunnen maken of dat het toch weemoed naar de Windsors wordt.

Tekst: Ella Vermeulen. Beeld: Brunopress.

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Functioneel en stylish: zó ziet je nachtkastje er een stuk mooier uit

Op het nachtkastje van de gemiddelde vrouw zijn drie dingen steevast te vinden: een glas water, een boek en een handcrème. Toch hoeft het niet alleen een functionele opbergplek te zijn, want je kunt er ook een mooie eyecatcher voor in de slaapkamer van maken.

Met deze tips en inspiratie krijg je dat voor elkaar.

Advertentie

Opgeruimd staat netjes

Je nachtkastje kan zowel functioneel als stylish verantwoord zijn. Dit hoeft niet veel te kosten, en is gemakkelijk te doen. Hoe? Nou, door een kastje op de kop te tikken met een lade erin. Hier kun je de benodigdheden simpelweg in opruimen, en de rest van het kastje gebruiken om een paar mooie items tentoon te stellen. Een bosje droogbloemen en een klein schilderijtje of mooi boek, en je bent klaar.

Anders dan anders

Een nachtkastje hoeft niet daadwerkelijk een kastje te zijn! Je kunt ook gaan voor een ander meubelstuk, om zo je slaapkamer van een persoonlijke touch te voorzien. Ga bijvoorbeeld voor een krukje, of een tweedehands stoeltje. Pluspunt: je voorkomt ermee dat je heel veel prullaria neerlegt, omdat er simpelweg de ruimte niet voor is.

Herinneringen bij elkaar

Je hoeft een nachtkastje niet alleen maar als een functioneel iets te beschouwen, maar je kunt het ook heel gemakkelijk gebruiken om er een paar dierbare items op uit te stallen. Zo kun je er voor het slapengaan én zodra je wakker wordt naar kijken, als een soort klein altaartje. Denk bijvoorbeeld aan dingen als een foto, bloemen waar je blij van wordt of een prentenboek vol herinneringen.

Zweven is leven

Waarom staan als je ook kunt zweven? Precies! Doe het eens anders en hang je nachtkastje op in plaats van het gewoon neer te zetten. Dit oogt direct speels, uniek en is nog handig tijdens het stofzuigen oog. Extra handig: je kunt er ook nog iets ónder zetten, waardoor je meer met de ruimte naast je bed doet dan wanneer je voor een staand kastje gaat. Ideaal voor kleinere ruimtes, dus.


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Pinterest. Beeld: Getty, Pinterest

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Dit is er geworden van de Von Trapp-kinderen uit 'The Sound of Music'

Het is alweer 56 jaar geleden dat het waargebeurde verhaal The Sound of Music werd verfilmd. De film over Maria en ‘haar’ Von Trapp-kinderen was een groot succes, maar inmiddels zijn die kinderen natuurlijk al láng geen kinderen meer. Zó gaat het nu met de acteurs en actrices.

Julie Andrews, de actrice die Maria speelde, werd wereldberoemd. Maar de andere acteurs bleven niet allemaal in de spotlights. Sommigen raakten in de vergetelheid, anderen zij zelfs al overleden.

Advertentie

Charmian Carr (Liesl Von Trapp)

Helaas is Charmian in september 2016 op 73-jarige leeftijd overleden aan dementie. Op haar 16e bemachtigde ze als student de rol van Liesl. Na deze grote rol speelde ze een aantal rollen in series op televisie, maar nadat ze in 1967 in het huwelijksbootje stapte, verdween ze uit de showbizzwereld. Ze startte een interieur ontwerpbureau en schreef twee boeken over haar ervaring met het maken van The Sound of Music.

Nicholas Hammond (Friedrich Von Trapp)

Hij startte zijn carrière op Broadway en speelde de hoofdrol in Lord of the Flies. Daarna bemachtigde Nicholas de rol van Friedrich in The Sound of Music. Daarna bleef hij wel actief in de filmwereld, want hij speelde onder andere rollen in Hawaii Five-O en The Brady Bunch. Ook speelde Nicholas Spiderman in film The Amazing Spider Man, voordat hij in de jaren ’80 gastrollen speelde in meer tv-shows, waaronder The Love Boat en Magnum, P.I. In 1986 verhuisde hij naar Australië, waar hij – inmiddels 70 jaar – nog altijd woont.

Heather Menzies (Louisa Von Trapp)

Na The Sound of Music speelde Heather gastrollen in shows als Bonanza en T.J. Hooker. Na de dood van haar tweede echtgenoot in 2002, verliet ze de schijnwerpers en startte ze The Robert Urich Foundation, een organisatie die geld inzamelt voor kankeronderzoek en ondersteuning biedt aan kankerpatiënten. Heather Menzies stierf op kerstavond in 2017 nadat ze een maand eerder de diagnose terminale hersenkanker had gekregen. Ze werd slechts 68 jaar.

Duane Chase (Kurt Von Trapp)

Duane zat nog op de middelbare school toen hij Kurt speelde in The Sound of Music. Na het filmen van de succesvolle muziekfilm ging hij verder met zijn studie. Uiteindelijk studeerde hij af in geologie. Momenteel woont hij – inmiddels 70 jaar – in Washington en werkt hij in de natuur en bosbouw. De spotlights heeft hij achter zich gelaten.

Angela Cartwright (Brigitta Von Trapp)

Op 13-jarige leeftijd kreeg Angela de rol van Brigitta in The Sound of Music, voordat ze een hoofdrol kreeg in de tv-serie Lost In Space. Daarna stopte ze vrijwel met acteren, en nu is ze – inmiddels 68 jaar -al ruim 30 jaar fotograaf in haar woonplaats Los Angeles.

Debbie Turner (Marta Von Trapp)

Na The Sound of Music verliet Debbie de showbusiness en ging verder met school. Daarna richtte ze bloemen- en evenementenbureau Debbie Turner Originals op. Sinds 1985 woont ze – inmiddels 64 jaar –  in Minnesota, waar zij en haar man Richard hun vier dochters opvoedden.

Kym Karath (Gretl Von Trapp)

Op slechts 3-jarige leeftijd begon Kym met acteren. Na The Sound of Music had ze gastrollen in tv-shows als The Brady Bunch en Lost In Space. Daarna verhuisde ze naar Parijs, waar ze kunstgeschiedenis studeerde en als model werkte. Nadat ze was getrouwd en een gezin had gesticht, stopte ze tijdelijk met acteren. Ze is inmiddels 62 jaar oud en mede-oprichtster van de Aurelia Foundation, een non-profitorganisatie voor volwassenen met een handicap.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Mamamia. Beeld: BrunoPress.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

WIDM-kandidaat Charlotte Nijs: "Het spel maakt je echt gestoord"

Net als ieder jaar wordt ook ditmaal de finale van Wie is de Mol? uitgesmeerd over twee afleveringen, wat de kijker thuis niet écht kan waarderen. Charlotte Nijs moest zaterdag op de valreep het spel verlaten, en nu vertelt ze over haar ervaringen met het spannende spel.

Ze laat weten dat ze het veel heftiger en zwaarder vond dan ze in eerste instantie had gedacht.

Advertentie

Finale

In de finale stonden Rocky, Charlotte en Renée. Zaterdag moest Charlotte op de valreep het spel verlaten, waarmee het verlossende antwoord op de vraag wie de Mol is steeds dichterbij komt. Nog een week, en dan weten we eindelijk wie de Mol van het 21e seizoen is: Rocky of toch Renée?

“Echt gestoord”

Zoals iedere afvaller is ook Charlotte te gast in de Wie is de Mol?-podcast. Ze vertelt over het spel: “Het is echt moeilijk. Je bent gewoon continu bezig met het observeren van anderen. Het is echt gestoord”. Ze laat weten het dan ook flink onderschat te hebben. “En wat ze daar allemaal wel niet vragen. Dat heb je als televisiekijker niet door.”

Vragenlijsten

Over het maken van de test en de intense vragen, vertelt de journalist dat ook dát pittiger is dan ze had gedacht. “Die zijn zo gedetailleerd. En dan moet je ook nog met elkaar ouwehoeren om los te peuteren wat de antwoorden op de vragenlijsten van anderen zijn. En er wordt ook nog heel veel gelogen”, aldus Charlotte.

Ze vervolgt: “Ik had geen idee, ik dacht: wat overkomt me? En overal waar een camera bij is, kan een vraag over gesteld worden. De dagen zijn lang, de camera’s zijn er vaak. Ik heb het echt onderschat.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlotte Nijs (@charlottehvnl)

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Kim Kötter deelt zoete foto van haar drie zoontjes: "De Reesema's"

Onlangs zijn Kim Kötter (38) en haar man Jaap Reesema (36) voor de derde keer ouders geworden. Hun derde zoontje heeft de naam Ted Siewertsz van Reesema gekregen. Op Instagram toont Kim nu een zoete foto van haar grote trots: alledrie haar zoontjes Mick, Youp en Ted bij elkaar.

En dat zorgt voor een stortvloed aan liefdevolle reacties.

Advertentie

Verrassing

Dat Kim Kotter zwanger raakte, was een grote verrassing voor het bekende koppel. Hun Mick en Youp kwamen namelijk allebei ter wereld met behulp van ivf. “Mijn ouders, schoonouders en mijn hele familie hadden het allemaal niet aan zien komen. Ze dachten allemaal dat het om iemand anders ging, maar het is geen grapje: het gaat echt om ons” vertelde ze eerder.

“En ik vind het echt zó fijn dat het out in the open is en ik gewoon mijn buik kan laten gaan. Iedereen mag het weten: we krijgen een baby!”, aldus de trotse ouders na de bekendmaking van de zwangerschap in Kims vlog.

De Reesema’s

De bevalling liet lang op zich wachten, want Kim beviel pas met 42 weken. Inmiddels is de kleine Ted – wiens naam ‘godsgeschenk’ betekent – gezond en wel ter wereld gekomen. En daar zijn Jaap en Kim ontzettend dankbaar voor. Op Instagram plaatst trotste moeder Kim Kötter dan ook een kiekje van hun zoons, met als bijschrift ‘De Reesema’s’.

De reacties onder de foto stromen binnen. “Van harte! Dit worden hartenbrekers”, schrijft presentarice Shelly Sterk onder het plaatje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIM KÖTTER (@kimkotter)

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien