Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Harry en Meghan vernoemen stichting naar déze bijzondere persoon in hun leven

Vanaf het moment dat Harry en Meghan eind maart officieel afscheid namen als ‘senior members’ van het Britse koningshuis, waren ze genoodzaakt om een andere naam te vinden voor hun non-profitstichting ‘SussexRoyal’. Koningin Elizabeth was het er namelijk niet mee eens dat ze deze titel na hun aftreden nog zouden gebruiken.

Volgens The Telegraph is het de 2 gelukt om een nieuwe naam te vinden.

Advertentie

Vernoemd naar zoontje

Het koppel zou hun stichting hebben omgedoopt tot de ‘Archewell stichting’, wat een verwijzing is naar de naam van hun zoontje Archie én naar het woord ‘arche’ dat ‘bron van actie’ betekent in het Grieks. “Voordat we SussexRoyal bedachten, speelden we al met het idee om iets met het woord ‘arche’ te doen. Uiteindelijk werd dit ook de inspiratie voor de naam van onze zoon Archie”, aldus Harry en Meghan.

Geen officiële lancering

Vanwege het coronavirus is er geen officiële lancering van Archewell. “Onze aandacht en steun gaat nu alleen maar uit naar alle mogelijkheden om het Covid-19 virus te bestrijden. Daarom kijken wij ernaar uit om Archewell op een ander, gepaster tijdstip te presenteren.”

Wist je trouwens dat Máxima, Kate en Meghan een opvallende overeenkomst hebben? Royaltyvlogger Josine legt in deze video uit wat dit precies is:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: The Telegraph. Beeld: Brunopress

Lees meer

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien