Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Waarom prins Harry nooit alleen met prins George op de foto mocht

Met de geboorte van prins George, werd prins Harry voor het eerst oom. Maar tot nu toe hebben we nog nooit een kiekje gezien waarop hij alleen met zijn neefje staat. 

Daar zit volgens royaltykenners een heel opmerkelijke reden achter.

Advertentie

Spinster
Prins Harry was 28 jaar toen prins George geboren werd. Kaitlin Menza en Lisa Ryan, schrijvers over het Britse koningshuis, leggen in een podcast genaamd Royally Obsessed uit dat het paleis wilde voorkomen dat Harry als een spinster bestempeld zou worden: in dit geval een man, een príns, die op vrij late leeftijd nog vrijgezel is. En een kiekje waarop hij met het eerste kind van zijn broer aan het keten is, zou volgens de royaltykenners extra kunnen benadrukken hoe ongetrouwd hij toen ‘nog steeds’ was. Tsja, dat ouderwetse Britse koningshuis, hè…

Keten met ome Harry
Maar goed, in zes jaar tijd kan er een boel veranderen: inmiddels is prins Harry 34 jaar, hartstikke getrouwd met Meghan Markle en al bijna vader met de komst van hun eerste kindje komend voorjaar. Toch is die foto van hem met alleen zijn eerste neefje er nog altijd niet. Misschien gewoon toeval? Achter de schermen schijnt er in ieder geval een hoop gekeet te worden. George en Charlotte zijn naar verluidt dol op ome Harry – en hij op hen.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Daily Express. Beeld: ANP

In dít huis zullen Harry en Meghan hun kind grootbrengen: 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien