Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

André Hazes plaatst foto vol betekenis van zijn zoontje en zijn moeder

André Hazes en zijn moeder Rachel hadden jarenlang mot. Maar die tijden van geruzie lijken ze volledig achter zich te hebben gelaten.

Vorig jaar maakten de twee het rond kerstavond goed. Toen plaatste André een foto op social media waarop te zien was hoe ze samen aan het kerstdiner zaten.

Advertentie

Lieve blik
En dat terwijl het eerst nooit meer goed leek te komen. De foto die André nu plaatst, zit helemaal vol betekenis. Want oma Rachel mocht en kon haar kleinzoon André tijdenlang niet zien of vastpakken, vanwege de ruzie. Nu alles koek en ei is, kan ze haar band met haar kleinkind opbouwen. En een foto zegt nog altijd meer dan duizend woorden, want wat kijkt de kleine junior vol vertedering naar zijn oma. Het is niet duidelijk of de volkszanger die in de voetsporen van zijn vader treedt ook weer door één deur kan met zus Roxeanne.

🙏🏻

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & Beeld: Instagram

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien