Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

André Hazes doet verrassende uitspraak over de ruzie met zijn moeder

Zanger André Hazes (24) staat binnenkort in de Antwerpse Lotto Arena en reisde daarom af naar onze zuiderburen voor wat interviews. Toen een Vlaamse journalist hem vroeg waar de ruzie met zijn moeder Rachel nou toch over ging, gaf hij een verrassend antwoord.

“Het is nooit duidelijk geweest wat de precieze oorzaak was”, vertelt André aan het Vlaamse tijdschrift Dag Allemaal. “En wat het ook was, we namen het allemaal mee in ons graf, hoop ik. Het is goed gekomen, dat telt.” Volgens de zanger is het weer helemaal koek en ei tussen moeder en zoon. “Toen mijn moeder en ik weer contact kregen, was onze relatie meteen weer als vanouds.”

Advertentie

Roxeanne 
De relatie met zus Roxeanne is nog niet hersteld en André weet ook niet of dit nog gaat gebeuren. “We hebben het allebei hartstikke druk en ik heb er ook gewoon geen behoefte aan.” Wel laat hij weten dat hij fan is van Roxeanne’s muziek. “Ik vind het érg goed.”

Bron: Dag Allemaal, Telegraaf. Beeld: ANP.

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien