Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

‘Heel Holland Bakt’-deelnemer scoort met déze opmerking punten bij kijkers

Zondagavond bakavond, zo blijkt ook deze week maar weer. Het razend populaire ‘Heel Holland Bakt’ trok gisteravond wederom ruim drie miljoen kijkers. De vijfde aflevering had het thema ‘hartig’.

Meesterbakker
Gisteravond ging het op Twitter vooral over de keuze van juryleden Janny en Robert. Zij benoemden voor de derde week op rij Maroeska als meesterbakker. En dát schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. Veel fans van het programma vinden het niet helemaal eerlijk dat zij meedoet aan een bakprogramma voor amateurs, terwijl ze eerder al een eigen kookboek heeft uitgebracht.

Advertentie

Uitslover
Haar medekandidaten lijken er minder problemen mee te hebben dat Maroeska wéér met de eer naar huis gaat. Toch kon een deelnemer het gisteren tijdens de technische opdracht niet laten om Maroeska even ‘op haar plek te zetten’. Want waar alle bakkers eigenlijk met moeite hun baksel binnen de tijd af weten te maken, heeft zij tijd over om nog even een decoratie te maken van het overgebleven deeg. Dan grapt Vincent: “Wat een uitslover, he. Doe even normaal, Maroeska!”

Dat kunnen de kijkers thuis wel waarderen. Zij vinden het programma wat eentonig worden nu de kunstenares alwéér de grote winnaar van de week is.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & Beeld: Twitter & Omroep MAX

Speel hier de snackpuzzel van zondag 23 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Zin in een puzzel? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel van zondag 23 februari – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien