Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

'Heel Holland Bakt' komt met speciale proefaflevering rond de kerstdagen

Kun jij ook niet wachten op het nieuwe seizoen van Heel holland bakt? Goed nieuws! Het programma kondigt een proefaflevering aan waar je helemaal niet zo lang meer op hoeft te wachten.

Op zondag 15 december is de proefaflevering te zien om 21:35 uur op NPO 1. Dit is de aftrap van het 7e seizoen van Heel holland bakt. Dankzij deze proefaflevering kunnen we dit seizoen van niet 8, maar 9 Heel holland bakt-avondjes genieten.

Advertentie

Braderie en bakkamp
De proefaflevering draait om een braderie. Op deze braderie krijgen 50 amateurbakkers de kans om Janny en Robèrt te laten zien wat ze in huis hebben. Thuis bakken ze een spektakelstuk die ze op de braderie in hun kraam presenteren. Uiteraard loopt de jury rond om te proeven. Daarna volgt een intensief bakkamp van Robèrt. De 10 bakkers die deze dag het beste scoren veroveren een plekje in de tent en strijden mee voor de titel Beste Thuisbakker van Nederland van 2019 – 2020.

Kerst
Een week later, op 22 december, is de tweede aflevering van het seizoen te zien. Hier begint de strijd tussen de overgebleven 10. Het thema van deze aflevering is kerst. Vanaf deze week zullen de afleveringen weer gewoon gaan zoals je gewend bent: de kandidaten bakken een signatuuropdracht, een technische opdracht en spektakelstuk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

50 bakkers 👉 #HHB-braderie 👉 Intensief bakkamp bij Robèrt 👉 10 plekken in de tent.. Zondag 15 december op @npo1_tv.

Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Omroep Max. Beeld: Omroep Max, Roland J. Reinders

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien