Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

'Heel Holland bakt' staat in aflevering stil bij overleden man André van Duin

Het is een heel verdrietige tijd voor André van Duin. Zijn man is op maandag 13 januari 2020 overleden. En daar staat Heel Holland bakt in de komende aflevering bij stil.

Dit laat een woordvoerder van Omroep Max weten.

Advertentie

Kort en slopend ziekbed

André, presentator van Heel Holland bakt, vertelde in een verklaring dat zijn man Martin Elferink na een ‘kort en slopend ziekbed’ is overleden. Martin had botkanker. Hij is 55 jaar geworden. “De strijd tegen de vreselijke ziekte kanker heeft Martin verloren, maar onze liefde voor elkaar is onoverwinnelijk”, aldus André. Dat wordt dus een emotioneel moment aan het eind van de aflevering van Heel Holland bakt, die op zondagavond 19 januari 2020 wordt uitgezonden op NPO 1.

André van Duin Martin Elferink Libelle

Martine Bijl

Vorige maand rolden de tranen ook al over de wangen van kijkers toen er een eerbetoon werd gebracht aan de voormalige HHB-presentatrice Martine Bijl, die op 30 mei 2019 overleed. André plaatste toen een foto van haar in de baktent en gaf een kus op de foto. “Zo is ze er toch een beetje bij.”

Hoe steun je iemand die rouwt? Rouwdeskundige Daan geeft tips: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: Omroep Max, Roland J. Reinders

Zo ziet deze week (28 januari t/m 4 februari) eruit volgens je numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien