Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Heftige bekentenis van oud-presentatrice Cilly Dartell

In een interview met Story vertelt Cilly Dartell over een donkere periode in haar leven. “Normaal gesproken praat ik er niet over, maar inmiddels gaat het weer hartstikke goed.” 

Ze vertelt in het blad dat ze in 2016 longkanker had en daarvan is genezen. “Ik ben 12 jaar geleden na zo’n 150 jaar pogingen gestopt met roken. Als ik dat ik niet had gedaan was ik er waarschijnlijk niet meer geweest. Ik kan iedere roker aanraden om te stoppen.” (Tekst gaat door onder foto).

Advertentie

Oh jee. Seems to be true love. #dogspam #countrylife #florida #coonhound

Een bericht gedeeld door Cilly Dartell (@cillydartell) op

De oud-SBS-presentatrice is niet meer op de Nederlandse buis te zien; ze woont tegenwoordig aan de andere kant van de wereld. Cilly en haar man zijn voor zijn werk naar het Amerikaanse Orlando verhuisd.

Bron: Story, Show. Beeld: Brunopress

De beste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan vooronze nieuwsbrief.

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien