Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Zó ziet topmodel Heidi Klum er zonder make-up uit

Heidi Klum is een van de bekendste topmodellen van de wereld, maar zelfs zij zit wel even in de make-upstoel voor ze op de catwalk of televisie verschijnt.

Tegenwoordig is Klum niet alleen model meer, maar ook jurylid van ‘America Got Talent’. Daarvoor zit ze midden in de opnames, maar voordat ze beginnen ondergaat ze een ware transformatie. Op Instagram deelde ze een videootje van het in werkelijkheid 30 minuten durende proces. Minutenlang wordt haar kapsel in model gebracht door een kapper terwijl ondertussen ook haar make-up wordt gedaan. Maar dan is het resultaat ook wel prachtig:

Advertentie


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Nieuwsblad.be. Beeld: Brunopress.

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien