Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Bizarre beelden van heldendaad: man redt puppy uit bek van alligator

Het is ongetwijfeld de nachtmerrie van elk hondenbaasje: dat er iets vreselijks gebeurt met je trouwe viervoeter. Het overkwam de 74-jarige Richard uit Florida. Zijn piepjonge puppy werd gegrepen door een alligator. En Richard? Die twijfelde geen moment en zette zijn eigen leven op het spel om zijn huisdier te redden.

Een bewakingscamera legde het bizarre tafereel vast.

Advertentie

De pensionado maakte heel onschuldig een wandeling met de drie maanden oude Gunner door de achtertuin. Plots sprong de alligator razendsnel uit de vijver op en weg was de puppy. Richard dook – overvallen door adrenaline – meteen in het water om het kleine beestje uit de kaken van de alligator te redden.

See you later, alligator

Met zijn sigaar nog in zijn mond worstelt het baasje enkele seconden met het sterkte beest. En met succes: het lukt hem uiteindelijk om Gunner zonder al te veel kleerscheuren te bevrijden. Gelukkig komt Richard zelf ook redelijk ongedeerd uit de strijd. Aan CNN laat hij weten dat hij alleen wat verwondingen aan zijn handen heeft en even langs de huisarts moest voor een tetanusprik. Gunner had een wondje in zijn buik en mocht na een kort bezoek aan de dierenarts ook gauw weer terug naar huis.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: CNN & NOS. Beeld: Istock

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien