Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Apetrots: Heleen van Royen deelt plaatje van hoogzwangere dochter

Schrijfster Heleen van Royen (55) wordt oma. Haar dochter Olivia is in verwachting. De trotse Heleen deelt een kiekje van haar hoogzwangere dochter op Instagram.

En wat lijkt haar dochter veel op haar!

Advertentie

In afwachting

“Wachtend. Verwachtend. Klaar om zijn moeder te zijn. Mijn baby krijgt bijna haar baby”, schrijft Heleen bij de foto. Op het plaatje is Olivia te zien in de babykamer, gehuld in een nauwsluitende groene jurk waarin haar zwangere buik prachtig te zien is.

Reacties

Haar volgers reageren vol enthousiasme op het kiekje. Zo laten vrouwen haar weten dat oma worden het mooiste is wat je kunt meemaken. Ook complimenteren ze Olivia: “Wat een prachtige dochter heb je,” en “wat lijkt ze op haar moeder,” wordt er geschreven.

Ook de torenhoge hakken die Olivia op het kiekje draagt, blijven niet onopgemerkt: “Hoe houdt ze dat vol op die hakken? Ik wilde alleen maar slippers aan!” Heleen laat weten dat Olivia de hakken alleen even voor het fotomomentje heeft aangetrokken.

Dit is hoe Heleen van Royen inmiddels over het huwelijk denkt

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Lees meer

Femke: “Ineens had ik veel behoefte om heel diep in het glaasje te kijken”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze voor Libelle wat haar bezighoudt. Deze week schrijft ze over vertier buitenshuis.

Eens in de zoveel tijd begint Oscar te klagen dat ik zo vaak weg ben. De afgelopen coronamaanden hoorde ik hem uiteraard niet. Maar sinds ik eindelijk weer kan afspreken met vrienden, en helemaal nu de terrassen open zijn, zoek ik mijn vertier weer ger

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien