Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Dít zijn de gezinnen die meedoen aan een nieuw seizoen 'Helemaal het einde'

Fans van ‘Helemaal het einde’ opgelet: de gezinnen die meedoen aan het volgende seizoen zijn bekendgemaakt!

Ook is onthuld naar welk land de families afreizen.

Advertentie

Afrika
In 2018 gaan niet 3, maar 4 gezinnen hun dromen verwezenlijken in het buitenland. Dit jaar wordt de bestemming het Afrikaanse Kaapverdië, en om precies te zijn het eiland São Vicente.

De nieuwe families
Volgend jaar zullen we de familie Molenaar, De Weijer en Beerens op de voet volgen in Kaapverdië. Fleur (33) en Ocke (48) Molenaar emigreren met hun kinderen Suus (5) en Wolf (3) in de hoop een vrijer leven te kunnen leiden. Maaike (38) en Bart (45) de Weijer reizen met hun zoontje Senna (8) en chihuahua Meis af naar Afrika om een horecazaak op te bouwen. En de familie Beerens, bestaande uit Jessica (32), Jasper (36), tweeling Floor en Britt (7) en Joep (4), wil de dagelijkse sleur achter zich laten. Verrassend detail: Jasper is betonvlechter, maar hoopt zijn passie voor muziek in Kaapverdië te ontplooien. Het 4e gezin komt pas later in het seizoen, en is nog niet bekend gemaakt.

Slotaflevering
Vanavond is de laatste aflevering van Helemaal het einde 2017 te zien. Hoe ronden de familie Van Wichen, Van Kooij en Pos hun avontuur in het Zuid-Amerikaanse Chili af?

Bestaan opbouwen
In Helemaal het einde worden Nederlandse gezinnen gefilmd die emigreren naar het buitenland. Ze krijgen een stuk grond, een geldbedrag om zoden aan de dijk te zetten en 1 jaar tijd om een nieuw bestaan op te bouwen en dus ook vanuit het buitenland een business op te zetten.

Stroopwafels, yoga en wijn
Zo heeft de familie Van Wichen een camping en een online shop met stroopwafels opgericht. De familie Van Kooij staat ook wel bekend als The Traveling Yoga Family en probeerde het afgelopen jaar een yogaschool op te zetten in Chili. Tot slot de familie Pos, waarbij de zaken het snelst verliepen: zij hebben een heus wijnexportbedrijf opgericht.

Het nieuwe seizoen van Helemaal het einde start op maandag 8 januari en zal heel het jaar te zien zijn. Wij zijn razend benieuwd hoe de familie Molenaar, De Weijer en Beerens het er vanaf gaan brengen.

Wauw, Kaapverdië… Wil jij het liever iets dichterbij huis zoeken, en niet voor 1 jaar maar 8 dagen? Bekijk deze fijne aanbieding eens:

8-daagse vliegreis La Palma + 4-daags wandelpakket
8-daagse vliegreis La Palma + 4-daags wandelpakket
Vanaf € 599,-
Boeken!

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Helemaal het einde (RTL). Beeld: ANP, Facebook

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien