Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Libelle's Helene: help, ik ben 36 jaar en ik moet een beugel!

Als tiener was Libelle’s Helene eigenwijs. Zó eigenwijs, dat ze haar beugel vroegtijdig eruit liet halen omdat het pijn deed en ‘lelijk stond’. Nu, jaren later, heeft ze spijt. Want ze moet als 36-jarige alsnog aan een beugel. Wat nu?

In bovenstaande video zie je Helene’s zoektocht naar de juiste beugel. Worden het slotjes of gaat ze voor de ‘onzichtbare beugel’, de Invisalign? Ze gaat onder andere op consult bij esthetisch tandarts Lisette Rademakers.

Advertentie

Helene blijft de komende maanden vloggen over haar nieuwe leven als beugelbekkie. Blijf haar dus volgen op Libelle.nl!

Overwin je grote en kleine angsten met de fear setting methode

fear setting methode

Bij belangrijke beslissingen spelen vaak allerlei doemscenario’s door ons hoofd, en dat kan verlammend werken. Want wat als…? Met de fear setting methode durven we, weloverwogen, wél tot actie over te gaan.

Ontslag nemen en voor jezelf beginnen, speechen op een bruiloft, alleen op vakantie gaan, je leidinggevende de waarheid zeggen, autorijden, een echtscheiding aanvragen, solliciteren op een hogere functie, koken voor een grote groep: bijna allemaal hebben we wel een droom, doel of verlangen. Iets wat we graag willen of waarvan we vinden dat we het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien