Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Wát een verhaal: pinners ontvangen 'help me'-briefjes uit geldautomaat

Bij het pinnen je geld én een noodkreet op een briefje toegeschoven krijgen. Eh, freaky much? Mensen die bij een geldautomaat in een Texaans stadje geld pinden, wisten dan ook niet wat hen overkwam.

“Help me alsjeblieft”, luidde de tekst op het briefje. “Ik zit hier opgesloten en heb mijn telefoon niet bij me. Bel alsjeblieft mijn baas op dit nummer: (…)”

Advertentie

Opgesloten tussen het geld
Veel van de pinners dachten dat dit om een rare grap ging en namen de noodkreet dan ook niet serieus. Totdat iemand gelukkig wél hulp inschakelde en de politie belde. Wat bleek? Een technisch monteur die bezig was met de renovatie van de geldautomaat, was vast komen te zitten. Zijn telefoon lag nog in de auto en dus moest hij op een andere manier hulp zien te krijgen.

Arme man
Godzijdank had ‘ie een pen bij de hand. Hij kwam dus met het briljante idee om ‘help me’-briefjes bij het geld van de pinners te voegen, in de hoop dat zij hem zouden helpen. Met succes! Uiteindelijk heeft de arme man 2 uur vastgezeten voordat zijn baas met de sleutel kwam om hem te bevrijden.

Help me-briefjes uit geldautomaat

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Nieuwsblad. Beeld: KIJK

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien