Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Herken jij de presentator op deze jeugdfoto uit de jaren 80 nog?

Voor sommigen zal het oude herinneringen doen bovenhalen, anderen zullen hem juist helemaal niet meer herkennen. Over welke BN’er hebben we het op deze jeugdfoto van 34 jaar geleden?

 

Advertentie

Dit bericht bekijken op Instagram

 

In een hokje bij de V&D #1985selfie

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard) op

De goedlachse Carlo Boszhard natuurlijk! De Nederlands televisiepresentator, acteur, zanger, tekstschrijver en imitator is onlangs 50 jaar geworden dus de knaap op de foto is ongeveer 17 jaar.

Fotohokje V&D
Danny de Munk laat in ieder geval weten dat het gedachtes weer doet bovenhalen: ‘Zo ken ik je weer … ❤️’, schrijft hij bij de foto. Andere volgers laten weten net zo’n foto in het hokje bij de V&D te hebben gemaakt: ‘Mooie tijden’, droomt iemand weg. ‘Daar heb ik er ook nog een paar van!’, schrijft een ander.

Telekids
Een andere volger: ‘Zo was je toen je begon bij Telekids met Irene Moors! Ik was 4 en zat iedere week aan de buis gekluisterd van 8:00 tot 11:00 en vooral om de Mega Blubber Power Race te kijken. De afstandsbediening verstopte ik zodat mijn zussen het kanaal niet konden veranderen want die hadden geen zin om op te staan en de tv met de hand van kanaal te veranderen.’ Haha!

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien