Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Het nichtje van prinses Diana gaat trouwen met déze vastgoedmakelaar

Het nichtje van prinses Diana is verloofd. Lady Amelia Spencer stapt in het bootje met vastgoedmakelaar Greg Mallett, met wie ze al jaren een relatie heeft. Zal hun bruiloft naast een onvergetelijke dag ook een verzoening tussen broers William en Harry opleveren?

De 28-jarige Amelia is de dochter van Charles Spencer, de broer van de overleden prinses Diana.

Advertentie

Verloving nichtje van prinses Diana

Het nichtje van prinses Diana, prins William en prins Harry maakte enkele dagen geleden bekend dat ze in het huwelijksbootje stapt met haar vriend. Zij en de vastgoedmakelaar hebben al maar liefst 11 jaar een relatie. Het stel ontmoette elkaar op de universiteit van Kaapstad waar ze beiden studeerden destijds. Amelia kwam daar terecht aangezien Charles met zijn toenmalige echtgenote Victoria en hun kinderen naar Zuid-Afrika verhuisden in een poging de media te ontvluchten.

Hereniging

Toch wordt er niet alleen over het heuglijke feit gesproken dat lady Amelia verloofd is. Want er wordt ook aandacht gevestigd op het feit dat de bruiloft zomaar voor een hereniging tussen broers William en Harry zou kunnen zorgen. De broers hebben namelijk een goede band met hun nichtje. Maar hun eigen familieband heeft het zwaar te verduren sinds prins Harry en Meghan Markle naar Los Angeles verhuisden en hun banden met het koningshuis verbraken.

Verzoening

Of de liefdevolle sfeer van de bruiloft daadwerkelijk voor een verzoening tussen de Britse broers zal zijn, is nog niet duidelijk. Maar een ding is zeker: ze zullen elkaar na lange tijd weer zien. Wanneer het huwelijk van Amelia en Greg plaatsvindt, is ook nog onbekend.

Benieuwd naar het stijlgeheim van koningin Máxima? Royalty vlogger Anne-Flore legt het je uit.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: HLN. Beeld: Brunopress

Lees meer

Joosje (39) tegen moeder Jantien (58): “Wil je mijn vader helpen zoeken?”

Joosje Jantien vader Libelle

Hecht of juist niet: de band tussen moeder & dochter is een bijzondere. Wat gebeurt er als je de tijd neemt voor een goed gesprek? Elke week praten een dochter en haar moeder over oud zeer en nieuw verdriet, over grote vreugde en dierbare momenten.

Deze week spreken we Joosje en Jantien. Joosje (39) is getrouwd met Joost, ze hebben geen kinderen. Jantien (58) is bewust ongehuwd moeder en heeft twee honden.

Dochter Joosje: "Lieve mam, allereerst dank dat je me op de wereld hebt gezet met je eigenzinnige en onafhankelijke geest."

Mo

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien