Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Híer slapen de presentatoren en crewleden van 'Expeditie Robinson'

Het is een vraag die menig kijker zich ongetwijfeld wel een keer heeft gesteld: waar slapen de crew en presentatoren van Expeditie Robinson eigenlijk? Liggen ze er net zo primitief bij als de deelnemers, of slapen ze in een luxe hotel?

Zondagavond gaat het nieuwe seizoen van het survivalprogramma van start. Dan gaan we zien hoe 20 Bekende Nederlanders het tegen elkaar afleggen in spannende uithoudings- en eetproeven. En wie er na een wekenlange strijd met de titel vandoor gaat, natuurlijk.

Advertentie

Niet makkelijk
Het programma staat erom bekend dat de deelnemers het alles behalve makkelijk hebben. Op een onbewoond Filipijns eiland moeten de expeditieleden zelf hun onderkomen en eten zien te regelen. Ze kunnen niet douchen en hebben geen deken om onder te slapen. En bijna elke dag staat er een spannende opdracht op het programma, waarbij hun uithoudingsvermogen flink op de proef wordt gesteld.

Hut of hotel?
Maar zouden presentatoren Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver en de crewleden (in totaal zo’n 150!) het ook zo zwaar hebben? Of varen zij elke avond na de opnames terug naar een luxe resort? Kaj komt in een Instagram-story met het verlossende antwoord. De story is inmiddels niet meer te zien, maar gelukkig kun je ‘m bij Shownieuws nog bekijken. Alle crewleden slapen in een hutje ‘ver in de rimboe van de Filipijnen’.

Luxer hoeft niet
Een 5-sterrenhotel is het niet, maar de hut die Kaj in zijn verhaal laat zien is in elk geval een stuk luxer dan waar de deelnemers verblijven. Hij heeft een eigen koelkastje, (2-persoons)bed, kledingrek, douche en wc. Maar uiteraard weet Kaj als geen ander hoe zwaar de deelnemers het hebben: 2 jaar geleden behaalde hij zelf de finale van Expeditie Robinson.

Spontaan zin gekregen om naar een eiland te vertrekken, maar liever íets dichter bij huis dan de Filipijnen? Overweeg dan Madeira eens:

Kom mee naar Madeira (8 dagen)
Kom mee naar Madeira (8 dagen)
- vanaf € 499,- p.p.
Bekijk deze reis

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram Kaj Gorgels & Shownieuws Beeld: iStock

Lees meer

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien