Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Hilarisch: dit voorwerp gebruikt Sylvie Meis voor de perfecte foto

Sylvie Meis is altijd bezig met dé perfecte selfie. Kosten noch moeite worden gespaard voor een goede foto op Instagram. Op Instagram Stories laat Sylvie nu zien hoe het er aan toe gaat bij zo’n shoot.

En daarbij valt een voorwerp in het bijzonder op: een bladblazer.

Advertentie

Belangrijke taak
In het filmpje is te zien hoe Sylvie elegant op een bank ligt te poseren. Ondertussen is er een team druk bezig om het perfecte plaatje van haar te schieten. Een van haar teamleden heeft wel een heel bijzonder taakje gekregen: zij houdt een bladblazer vast.

Wapperende lokken
De vrouw houdt de bladblazer precies zo dat Sylvie’s gouden lokken de goede kant op wapperen. Het kost wat moeite, maar dan heb je ook wat! De grappige beelden zie je hier:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Mijn bewondering voor mensen in de zorg groeit met de minuut”

Tessel Tindert

Premium

De ene keer dat ik met Marijke bel, klinkt ze somber, de andere keer wat opgewekter. Dan vertelt ze dat ze een goede nacht heeft gehad en dat het met Maarten wat beter gaat.

Hij ligt nog steeds aan het zuurstof in het ziekenhuis, maar hij hoeft niet naar de IC. Elke dag doe ik wat boodschappen die ik voor de deur leg. Als ik op de 4e dag met mijn boodschappentas uit de lift stap, staat haar voordeur open. In de donkere gang staat Marijke. Broos, mager en ver

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien