Cadeautip: 4-delige My-Jewellery sieradenset voor € 39,95

Zoek binnen:

Moeder imiteert op hilarische wijze Beyoncé's foto met tweeling

Beyoncé ging deze week viral met een beeldige foto waarop ze als een ware godin met haar tweeling prijkt. Dat kan ik ook, dacht de Ierse mama Sharon Kellaway.

Bepakt met een sluier, omslagdoek én babytweeling, poseerde Sharon voor de camera – net als Beyoncé. Het resultaat is hilarisch.

Advertentie

Goede fotograaf
“De gelijkenis is gewoon eng!”, grapt Sharon op haar Facebook. In plaats van een kunstenaar, moest de comédienne het qua fotograaf doen met haar 6-jarige dochtertje. “Geen ervaring, maar alsnog heeft ze goed werk geleverd!” Dat haar kiekjes snoeihard viral zouden gaan, had Sharon niet aan zien komen.

Onrealistisch
Alle gekkigheid op een stokje: Sharon probeert ook een beetje een serieuze boodschap uit te zenden met de kiekjes. “Beyoncé ziet er op de foto zo onrealistisch uit”, vertelt ze aan de Ierse Independent. “Zo gefotoshopt. (…) Ik vraag me af hoeveel foto’s er van Beyoncé gemaakt moesten worden, voordat ze de goede had. (…) Het komt niet eens in de buurt van hoe het er écht uitziet om een band te hebben met een tweeling.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Independent, Facebook. Beeld: Facebook 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien