Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Kijkers genieten van déze hilarische momenten in 'Het Spaanse dorp Polopos'

Zet 5 Nederlandse families in een Spaans dorpje neer en je hebt gegarandeerd hilarische momenten. Ook tijdens de 23e aflevering van Het Spaanse dorp Polopos was het voor de kijkers weer smullen.

In het 58 inwoners tellende dorpje zetten de families de boel op z’n kop. Het doel is om het dorpje een nieuw leven in te blazen met hun eigen bedrijven gericht op toeristen. Ze krijgen een gratis huis in het dorp en er gaat nog eens € 20.000 naar het best ingeburgerde stel.

Advertentie

Een lekker hapje
Ondertussen kennen de kijkers de families behoorlijk goed. Het ene stel vinden ze hartstikke leuk, het andere stel iets minder, en weer een ander stel vinden ze maar klef. Al in het voorstukje krijgen we te zien hoe Christiaan en Kirsten elkaar bestoken met complimentjes over wat voor soort tapas ze beiden zijn. “Kirsten is een zoete tapas en Christiaan een lekker hapje? Gelukkig lachen ze er zelf om”, twittert iemand.

Eh, werken?
De 2 genieten duidelijk behoorlijk van elkaar en dat doen ze dan ook maar al te graag onder het genot van een glaasje wijn. Ze besluiten samen op een afgelegen plek te proosten op het leven en éven tijd voor zichzelf te nemen. “We zijn alleen maar kéihard aan het werk, en dan is het gewoon heel belangrijk om je tijd te claimen”, vertelt Christiaan tegen de camera. Kirsten sluit zich hierbij aan.

Eenmaal geïnstalleerd in de prachtige omgeving herhaalt Christiaan: “We zijn zó hard aan het werk de hele tijd.” Kirsten antwoord: “We moeten dit gewoon vaker doen. Naast het harde werken jezelf de tijd gunnen om…”, “de sleur te doorbreken”, vult Christiaan zijn vrouw aan, terwijl ze bedaard hun glaasje wijn proosten. De kijkers weten ondertussen niet wat ze horen.

John en Bryan
Maar Christiaan en Kirsten zijn niet de enigen die hard werken: John en buurtbewoner Bryan kunnen er ook wat van (maar dan écht, volgens de kijkers). John valt alleen steeds vaker op dat niet hij, maar Bryan de baas op hun werkplaats is. “Ergens is iets misgegaan. Het had andersom moeten zijn, hij had mijn dienaar moeten zijn”, zegt John. De oplossing? “We moeten een functioneringsgesprek hebben.”

En zo geschiedde; er vindt een ‘functioneringsgesprek’ plaats, voor de camera, waarin John aan Bryan vraagt sinds wanneer de rollen omgedraaid zijn. “Since you became my bitch“, reageert Bryan zelfverzekerd. De kijkers houden het niet meer: “Mogen John en Bryan alsjeblieft een eigen realityserie? Wat een heerlijk duo”, klinkt het.

Hoe dan ook, bij beide gezinnen lijkt de verbouwing en het bedrijf te vlotten. Ook benieuwd hoe het er aan toe gaat bij Thysa en Wijnand, Mark en Donna en de familie Rutten? Je kunt de aflevering online terugkijken.

Andalusië ziet er op de beelden weer prachtig uit. Een paar uurtjes rijden verderop in Andalusië vinden we Sevilla, de stad van Carmen en de bakermat van de flamenco, waar je met een speciale Libelle Lezersreis al vanaf € 299,- p.p. heen kunt:

Droomreis naar Sevilla 3 dagen
Droomreis naar Sevilla 3 dagen
v.a. € 299,- p.p.
Bekijk hier

Deze week stond in teken van tapas. Deze gehaktballetjes in tomatensaus met mozzarella zijn een echte tapas-klassieker – en dat is niet voor niks:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: RTL

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien