Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Hilarische video laat zien hoe Queen Elizabeth weer even moeder is

De kinderen van Queen Elizabeth mogen dan wel allang volwassen zijn, maar dat betekent niet dat ze nooit meer een standje van hun moeder krijgen. Op een video is duidelijk te zien hoe prinses Anne, dochter van the Queen herself, even flink door haar eigen moeder wordt berispt.

De video is momenteel een grote hit op Twitter en wij snappen wel waarom: de reactie van Anne spreekt namelijk ook boekdelen.

Advertentie

Warm welkom
In de video is te zien hoe de Amerikaanse president Trump een bezoek brengt aan Buckingham Palace voor de bijeenkomst van de NAVO-landen in Londen. Tijdens zijn aankomst staan Elizabeth, zoon Charles en diens vrouw Camilla netjes klaar om hem te verwelkomen. Prinses Anne lijkt echter geen zin te hebben in het onderonsje en blijft van een afstandje toekijken.

Standje van moeder
Wanneer Elizabeth hier lucht van krijgt, geeft ze haar (69-jarige) dochter subtiel een standje, waarna Anne haar schouders ophaalt en gewoon blijft staan.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter. Beeld: Getty

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien