Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

'WIDM'-fans balen massaal van ontbreken hints in grote ontknoping

Zaterdagavond mocht de mol – na weken ‘ondergronds’ gezeten te hebben’ – zijn identiteit eindelijk bekendmaken. Voor de miljoenen kijkers kwam er met die grande finale een einde aan hun zoektocht. Maar fans balen massaal van het missen van een belangrijk onderdeel in de slotaflevering.

Want wát waren alle verborgen hints? En vooral: waarom kwamen die niet aan bod?

Advertentie

Uitgebreid tijd voor alle molstreken

Dit jubileumseizoen eindigde met een iets andere finale dan normaal. Geen afgeladen Vondelpark met duizenden fans, maar een intieme setting waarin Rik van de Westelaken het spel met de tien kandidaten besprak. Dat beviel het merendeel van de kijkers wel. Geen afleiding van het joelende publiek, maar extra veel tijd voor alle molstreken. “Zoveel beter”, klonk het op Twitter.

Een Mol met lef

Al gauw bleek radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte de boel wekenlang te hebben belazerd. Zijn gedurfde acties kwamen uitgebreid aan bod. Zo pakte hij meerdere malen achter de rug van zijn medespelers om groene vrijstellingen en geld weg.

Maar veel fans kijken juist altijd enorm naar de finale-uitzending uit vanwege het onthullen van de verborgen hints. Bevatten de titels van de afleveringen en spel-omschrijvingen dit keer geen aanwijzingen? Kijkers snappen er niks van en uiten op Twitter hun ongenoegen. “Waarom geen hints in de slotaflevering? Daar draait het voor de kijker toch vooral om?”, klinkt het:

Waarom geen hints bij WIDM finale?

Waarom er geen hints werden uitgezonden, is niet bekend. Wellicht worden die later nog bekend? We hopen er stiekem op.

Nieuwe seizoen WIDM 2021

Toch is er ook goed nieuws voor WIDM-fans: we hoeven niet lang te wachten op weer een nieuw seizoen. Op zaterdag 2 januari start het 21ste seizoen van het razend populaire spelprogramma.

Dol op WIDM-achtige spelletjes? Dan is deze code-opdracht echt iets voor jou:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter. Beeld: Avrotros

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien