Nu te koop: speciale uitgave Libelle Vrijheid 75 jaar

Zoek binnen:

Déze hints ontdekten de kijkers in aflevering 6 van 'Wie is de mol?'

Aflevering 6 van Wie is de mol? begon vanavond met 5 kandidaten en 1 mol. Aan het eind van de aflevering waren dat er nog maar 4, want kandidaat Claes moest het programma verlaten.

Er is weer een hoop gebeurd deze uitzending en de kijkers ontdekten weer een heleboel verborgen hints.

Advertentie

Opdrachten

In deze aflevering, die de titel ‘voor geen meter’ heeft, zagen we hoe de deelnemers met meetlinten aan de slag moesten in een maisveld om de afstand tussen telefoons op te meten. Door deze opdracht, met de titel ‘voice mol’, uit te voeren moesten ze achter een telefoonnummer komen en Rik een belletje geven. Dat lukte net niet, want ze hadden het telefoonnummer op één getal na goed. Geen geld voor de pot dus. In de tweede opdracht, met de titel ‘vak werk’, moesten de deelnemers allemaal in een vak gaan staan. Door van vakken te wisselen, moesten ze een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar krijgen. Met deze opdracht hebben ze €1030 voor de pot verdiend. Bij de derde opdracht, met de titel ‘alleskenners’ gingen de deelnemers om de beurt een doolhof in, waar ze enveloppen tegenkwamen met de namen van molloten erop. Via portofoons moesten ze met elkaar communiceren en daar ging natuurlijk weer van alles mis. In een van de enveloppen die ze bij Rik inleverden, zat mingeld, waardoor ze €200 verloren bij deze opdracht.

Executie

Een spannende aflevering die eindigde met een nog veel spannendere executie. Miljuschka, Buddy, Leonie en Nathan kregen een groen scherm te zien. Zo werd duidelijk dat Rob of Claes zou afvallen. Uiteindelijk kwam er een rood scherm voor Claes en moest hij zijn koffers pakken.

Oplettende kijkers zagen weer een boel verborgen hints voorbij komen. Heb jij deze hints ook gezien?

Wie snapte overigens de vakkenopdracht? Deze kijker denkt het te hebben opgelost.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron en beeld: AvroTros

20 vragen aan Lex Uiting: “Er zijn anderen die beter zijn, maar ik kan óók iets”

Lex uiting - Libelle

Premium

Presentator Lex Uiting (33) bracht onlangs het nummer Danse Ôs Vreej uit, als eerbetoon aan 75 jaar vrijheid. Hij woont met zijn vriendin Suus in Amsterdam.

Waarom heb je het nummer Danse Ôs Vreej uitgebracht?
“Het is het meest persoonlijke liedje dat ik ooit heb geschreven. Het is het verhaal van mijn omaatje, zij is nu 90. Ik was bij haar op bezoek en ze vertelde over de oorlog, hoe ze tijdens de bevrijding al die jaren oorlog van zich heeft afgedanst.”

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien