Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Hockeyster Naomi van As maakt een drastische keuze in haar carrière

Hockeyster van het Nederlandse elftal, Naomi van As, heeft vandaag een belangrijke keuze gemaakt in haar loopbaan. Ze heeft namelijk aangegeven te stoppen met hockeyen.

En dat na al die jaren succes en topspel voor Oranje.

Advertentie

Doei
Naomi speelt komend weekeinde nog een wedstrijd met haar eigen club, Laren. Als ze met haar club deelname aan de play-offs om de landstitel misloopt, is zondag officieel al haar allerlaatste wedstrijd. En dan gaat het opeens snel.

Prijzen
Naomi won met het Nederlands Elftal maar liefst 2 keer een gouden medaille. En daar blijft het niet bij. Ze werd 2 keer gekozen tot de beste hockeyster van de hele wereld. En dus is het niet makkelijk om afscheid te nemen. “Het is natuurlijk een lastig besluit”, meldt Van As in een Telegraaf-video. “Hockey maakt al heel lang een groot deel van mijn leven uit. Om dan definitief te stoppen, is heel vreemd. Ook al stopte ik al bij Oranje, ik ging nog wel door bij Laren. Ik heb van mijn 18e tot mijn 33ste in de hoofdklasse gespeeld en heb heel veel leuke vriendschappen opgebouwd dankzij het hockeyen.”

Hier ben ik
Wat ze nu van plan is om te gaan doen? De vriendin van schaatser Sven Kramer hoopt voor de televisie te kunnen werken. Ze zou graag tv-programma’s willen presenteren.

LEES OOK:

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts € 19,95.

Bron: ANP. Beeld: ANP

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien