Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Waarom de hele wereld het over de hoge hakken van Melania Trump heeft

De Amerikaanse presidentsvrouw Melania Trump (47) is afgereisd naar Texas; de staat die momenteel kampt met hevige overstromingen. 

Samen met haar man struint ze door het getroffen gebied dat onder water staat. Ze liepen onder andere over een zompige grasmat en natuurstenen vol diepe plassen.

Advertentie

Mode
En dat doet ze op torenhoge hakken – die zeker 10 centimeter hoog zijn en ongetwijfeld van een chic merk zijn. Daar krijgt ze bakken kritiek op, want velen vinden ‘het geen modeshow’ en vinden ‘dat je zo niet naar een rampgebied gaat’. Een ander zegt weer: “Merkwaardige keuze die vloedschoenen.” Terwijl het zwaarbewolkt was die dag droeg ze ook een merkzonnebril.

Het koppels is per helikopter naar het rampgebied gegaan dat orkaan Harvey heeft veroorzaakt.

Melania heeft later op de dag toch haar hakken ingeruild voor een paar platte schoenen. Ze draagt ’s avonds zwart-witte gympen.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: AD. Beeld: ANP

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien