Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Populair: Hond-opoly in plaats van Monopoly

Je hebt het bordspel Monopoly ongetwijfeld al vaak gespeeld, maar ken je de nieuwste variant al? In Hond-opoly verzamel je namelijk geen straten, maar honden. 

Best leuk om voor de verandering te strijden om een Rotweiler in plaats van de Kalverstraat en hondenspeeltjes te verzamelen in plaats van huizen. Geinig: het woord ‘start’ is vervangen door ‘apport’. En pas op dat je niet in de gevangenis eh… het asiel terecht komt!

Advertentie

Kattenmens 
Meer een kattenmens? Naast Hond-opoly zijn er nog 4 andere varianten: Kat-opoly, Paard-opoly, Boer-opoly en Safari-opoly. Het bordspel kost tussen de 20 en 25 euro.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Grazia. Beeld: iStock, Bol.com.

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien