Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Schattig: koppel liet hun hond de ringendrager zijn op hun bruiloft

De Amerikaanse Sheree Atcheson en Sean McCrory beschouwen hun hondje als een volwaardig gezinslid. Daarom kenden ze hem een belangrijke rol toe op hun bruiloft.

De 7-jarige Alfie mocht namelijk de trouwringen aan zijn baasjes geven tijdens de huwelijksceremonie. En daar zijn té zoete foto’s van.

Advertentie

Ook zo hartverwarmend: het jongetje in bovenstaande video barst in tranen uit als zijn stiefmoeder haar trouwgeloften opleest.

Alfie is familie
“Alfie beslaat een groot deel van ons leven en onze relatie”, vertelt Sheree aan BuzzFeed. “We hoefden er niet eens over na te denken of hij onze ringendrager zou worden. (…) We wilden hem betrekken bij deze grote dag.”

Hondje in pak
Zo gezegd, zo gedaan. Alfie verscheen helemaal in stijl op de bruiloft: hij kreeg een op maat gemaakt pakje aan. Mét strik. Vlak voor zijn baasjes elkaar het jawoord gaven, rende hij naar het altaar. Of het beest de festiviteiten zelf ook wel zo’n, eh, feest vond? Zijn koppie spreekt boekdelen.

Hondje ringendrager bruiloft
Bruiloft hond ringendrager
Bruiloft hond ringendrager
Bruiloft hond ringendrager

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: BuzzFeed. Beeld: TwitterKat Mervyn Photography

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien