Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Schattig: koppel liet hun hond de ringendrager zijn op hun bruiloft

De Amerikaanse Sheree Atcheson en Sean McCrory beschouwen hun hondje als een volwaardig gezinslid. Daarom kenden ze hem een belangrijke rol toe op hun bruiloft.

De 7-jarige Alfie mocht namelijk de trouwringen aan zijn baasjes geven tijdens de huwelijksceremonie. En daar zijn té zoete foto’s van.

Advertentie

Ook zo hartverwarmend: het jongetje in bovenstaande video barst in tranen uit als zijn stiefmoeder haar trouwgeloften opleest.

Alfie is familie
“Alfie beslaat een groot deel van ons leven en onze relatie”, vertelt Sheree aan BuzzFeed. “We hoefden er niet eens over na te denken of hij onze ringendrager zou worden. (…) We wilden hem betrekken bij deze grote dag.”

Hondje in pak
Zo gezegd, zo gedaan. Alfie verscheen helemaal in stijl op de bruiloft: hij kreeg een op maat gemaakt pakje aan. Mét strik. Vlak voor zijn baasjes elkaar het jawoord gaven, rende hij naar het altaar. Of het beest de festiviteiten zelf ook wel zo’n, eh, feest vond? Zijn koppie spreekt boekdelen.

Hondje ringendrager bruiloft
Bruiloft hond ringendrager
Bruiloft hond ringendrager
Bruiloft hond ringendrager

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: BuzzFeed. Beeld: TwitterKat Mervyn Photography

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien