Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Ons hart breekt: hond met stenen om z'n nek gevonden in het water

Wat een verdriet voor de baasjes van hond Spike. Het beestje is dood gevonden in het water aan de Stokviskade in Rotterdam.

Al snel bleek dat hij op gruwelijke wijze vermoord is, nadat hij op zondag van zijn baasjes wegrende omdat hij schrok van een harde knal.

Advertentie

Dit zien wij liever: hoe Jörgen Raymann zijn soulmate vond in hond Sammy. Check bovenstaande video.

Verdrinkingsdood
Een voorbijganger zag de levenloze hond donderdag in het water. De politie hees het beestje eruit. En toen was volgens ooggetuigen te zien dat er met een oranje touw een plastic zak om de nek van de hond gebonden was, naar verluidt gevuld met stenen. Zwaar genoeg om Spike naar de bodem te laten zinken.

Op zoek naar de dader
De politie wist de baasjes snel op te sporen. Die kunnen met hun hoofd niet bij deze gruweldaad. “Ik hoop dat de dader dit ziet en beseft wat hij ons heeft aangedaan”, vertelt de zoon van Spikes baasje aan Hart van Nederland. Of er al enig spoor is van die dader, is niet bekend.

Tips
Alle tips zijn welkom. Dus heb jij iets gezien op of in de buurt van de plek waar Spike is gevonden? Bel de politie: 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via 0800-7000.

Let op: de beelden hieronder zijn heftig. Wil je het niet zien? Klik dan nu weg. 

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de beste nieuwsbrief van Nederland.

Bron: Hart van Nederland. Beeld: Hart van Nederland

Koen Wauters: “De geboorte van mijn dochter was absurd en fantastisch”

Koen Wauters - libelle

Premium

Koen Wauters (52) vormt met zijn broer Kris de Vlaamse band Clouseau. Onlangs verscheen hun album Tweesprong, waarmee ze door België en Nederland toeren. Koen heeft een dochter en een zoon: Zita (15) en Nono (13).

Waarom moeten we naar jullie Tweesprong komen?
“Omdat het lang geleden is dat je bent geweest, denk ik. En we zijn nog altijd die sympathieke Belgen dus dat kan alleen maar een leuke avond opleveren.”

Wat is daarbij de grootste uitdaging?
“De nummers die de mensen niet kennen, zó te brengen dat het publiek er plezier

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien