Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Hondje Frans Bauer in rolstoel na verdrietig incident

Schoothondje Lourdes van Frans en zijn vrouw Mariska Bauer loopt sinds 3 dagen met een rolstoeltje. Dat schrijft de zanger op Instagram, na een item op de Belgische televisie waarin de hond te zien was en hij er veel vragen over kreeg.

In het programma Wat een Dag kreeg Frans Bauer thuis bezoek en liet hij het programma kennismaken met zijn 3 hondjes, waaronder dus de verlamde Lourdes. “Sinds kort heeft ze een rolstoel”, vertelde de zanger. Daar kreeg de zanger veel vragen over, en dus besloot hij op Instagram te schrijven wat er aan de hand is.

Advertentie

Deels verlamd
Lourdes heeft namelijk een ruggenmerginfarct gehad. Ze kampt met een aandoening waardoor ze nu deels verlamd is. “Lourdes heeft sinds drie dagen een rolstoeltje omdat ze afgelopen zomer een ruggenmerginfarct heeft gehad, waardoor ze aan beide pootjes verlamd was. Nu na maanden elke week fysio doet het rechterpootje het weer maar het linker duidelijk minder”, legt hij over zijn blonde minipomeriaan uit bij een video.

Ze is blij
“Door maanden haar spieren niet te hebben gebruikt is er spierslapte ontstaan en we hopen nu met haar rolstoeltje dat ze weer haar spieren gaat opbouwen en misschien weer zelfstandig kan gaan lopen”, hoopt hij.  “Ze heeft antislipsokjes aan zodat ze goed grip heeft en dat ze haar pootjes niet kan openhalen. We moeten veel oefenen en het rolstoelgebruik opbouwen. Ondertussen kan ze al aardig overweg met haar hondenrolstoeltje en ze is erg blij mee.”

Reacties
“Kijk dan ben je goed voor je hondje”, klinkt het op Instagram door zijn volgers. Een ander: “Ach die lieverd, hopelijk komt het gauw wat beter…”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij krijgen veel vragen over wat Lourdes heeft. Dit naar aanleiding wat er gister op de Belgische tv te zien was. Lourdes heeft sinds 3 dagen een rolstoeltje omdat ze afgelopen zomer een FCE heeft gehad. (fibro cartilagineuze embolie, ook wel ruggenmerginfarct geheten). Waardoor ze aan beide pootjes verlamd was, nu na maanden elke week fysio doet het rechten pootje het weer maar het linker duidelijk minder. Door maanden haar spieren niet te hebben gebruikt is er spierslapte ontstaan en we hopen nu met haar rolstoeltje dat ze weer haar spieren weer gaat opbouwen en misschien zelf weer zelfstandig kan gaan lopen . Ze heeft antislip sokjes aan zodat ze goed grip heeft en dat ze haar pootjes niet kan openhalen. We moeten veel oefenen en het rolstoel gebruik opbouwen. Ondertussen kan ze al aardig overweg met haar hondenrolstoeltje en ze is erg blij mee 😁 🐾

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer) op

Jackie
Vorige week poseerde Frans Bauer met een andere hond; namelijk met Jackie, voor een interview in Libelle. Je kunt het interview als premium-abonnee online lezen, of het blad nabestellen:

Libelle – losse tijdschriften
Libelle – losse tijdschriften
vanaf 3,99
Bestel

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Samen met Jackie deze week in de Libelle 🍃🍁🍂🐶 #interview 📸 #esthergebuis

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer) op

Waarom de oudste zoon van Frans Bauer het huis nog niet uit wil:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien